21 Σεπ 2017

1η Έκθεση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας -2017

Όποιος τυχαίνει να είναι στην Αθήνα μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2017, μπορεί να επισκεφθεί την 1η Έκθεση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας -2017. Η έκθεση διοργανώνεται από το ix.gr, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) .Για πρώτη φόρα η “IX Expo”, η «1η Έκθεση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας», ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) όλους τους ενδιαφερόμενους για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. 


Όπως γράψαμε και στην αρχή, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2017 στο Ολυμπιακό κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α)

Στις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει η μεγάλη αυτή γιορτή των μεταχειρισμένων, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά εκατοντάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, που ειδικά για τις ημέρες της έκθεσης θα διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, να αναζητήσουν πραγματικές ευκαιρίες, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που πλαισιώνουν τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και των λοιπών οχημάτων, καθώς και να επωφεληθούν από προσφορές και δώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Στην έκθεση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι έμποροι και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο αυτό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες επιλεγμένα εκθέματα όλων των κατηγοριών, καθώς και ιδιώτες που επιθυμούν να εκθέσουν οι ίδιοι τα οχήματά τους προς πώληση ή ανταλλαγή. Ειδικοί εκτιμητές θα μπορούν να προσδιορίσουν την τιμή κάθε οχήματος, δίνοντας έτσι στη διοργάνωση ένα ξεχωριστό στοιχείο καινοτομίας.

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και με μετρό (σταθμός "ΕΙΡΗΝΗ"), που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. Για όσους επιθυμούν την προσέλευση με το δικό τους μέσο, θα διατίθεται δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...