24 Σεπ 2017

Πεντε σημαδια οτι εχουμε επιλεξει λαθος αυτοκινητο

Πολλες φορες στη ζωη μας βρισκομαστε σε καταστασεις που στην πραγματικοτητα δεν μας ταιριαζουν. Μια απο αυτες μπορει να ειναι και η επιλογη ενος αυτοκινητου που στην πραγματικοτητα δεν το θελαμε. Να λοιπον ποια ειναι τα σημαδια που δειχνουν οτι οδηγουμε λαθος αυτοκινητο.


Δεν ειναι λιγες οι φορες που οι αντιπροσωπιες αυτοκινητων κανουν απιστευτες προσφορες για ενα μοντελο και εμεις ενδιδουμε χωρις να το πολυσκεφτουμε η καποιος γνωστος μας πουλαει σε σκοτωμενη τιμη το αριστα διατηρημενο αυτοκινητο του. Ετσι λοιπον βρισκομαστε στην κατασταση να αποκτησουμε ενα αυτοκινητο που δεν μας καλυπτει στην πραγματικοτητα. Να λοιπον τα σημαδια οτι κατι δεν πηγε καλα με την επιλογη μας.


5. Οταν ζηλευουμε τα αυτοκινητα που οδηγουνε οι γυρω μας.

Πηγαινονυας να παρουμε το δικο μας αυτοκινητο, ολο και ριχνουμε μια ματια στα αυτοκινητα που βρισκεται τριγυρω και μας ξεφευγει ενας αναστεναγμος..

4. Οταν δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να καλυψουμε τα εξοδα του αυτοκινητου μας

Υποκυψαμε στην παρορμηση και πηραμε σε τιμη ευκαιριας ενα διλιτρο SUV. Ωστοσο, κατα το τελος της χρονιας παραμιλουμε βλεποντας τα τελη κυκλοφοριας που θα πληρωσουμε, γκρινιαζουμε για την υψηλη καταναλωση και τα ακριβα σερβις..

3. Οταν επισκεπτομαστε συνεχως σελιδες με αγγελιες αυτοκινητων προς πωληση

Οταν πιανουμε τον εαυτο μας να σερφαρουμε συνεχως σε ιστοτοπους οπως το car.gr και το automoto.gr, κατι δεν παει καλα!

2. Οταν βαριομαστε να οδηγησουμε.

Το αυτοκινητο μας ειναι παρκαρισμενο συνεχως στο ιδιο σημειο κι εμεις δεν κανουμε κεφι να το παρουμε παρα μονο για τις βασικες μας μετακινησεις. Τοτε μαλλον εχουμε λαθος αυτοκινητο!

1. Οταν δεν καλυπτει τις αναγκες μας

Οταν η συζυγος γεννησει διδυμα, τοτε το τριπορτο κουπε που αποκτησαμε προσφατα μοιαζει..παρυσακτο! Οταν κινουμαστε κατα 90% μες την πολη και αγοραζουμε ενα μεγαλο SUV, τοτε κατι δεν παει καλα με την επιλογη μας!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...