7 Δεκ 2017

Αποτελέσματα της έρευνάς μας 2017: Μέρος 3ο: Αξιοπιστία κατασκευαστών από Subaru ως Volvo

Μετά από τη συλλογή 2000 και πλέον καταχωρήσεων από στοιχεία που συμπληρώνετε στο ερωτηματολόγιο μας, όσο από δικές μας έρευνες στο carblogger.gr, ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά. Στο τρίτο μέρος της έρευνας μας, (το πρώτο μέρος θα το βρείτε εδώ και το δεύτερο εδώ), θα αναφερθούμε στην αξιοπιστία των κατασκευαστών, όπως την έχετε βαθμολογήσει εσείς αλφαβητικά για τους κατασκευαστές από Subaru ως Volvo

Στο τρίτο  μέρος των αποτελεσμάτων της έρευνας μας ως προς την αξιοπιστία των αυτοκινήτων για κάθε κατασκευαστή, παρουσιάζουμε στοιχεία για τους Subaru, Suzuki, Toyota, VW και Volvo (το πρώτο μέρος θα το βρείτε εδώ και το δεύτερο εδώ)


Στην έρευνά μας έχουμε διαβαθμίσει την αξιοπιστία κάθε μοντέλου σε έξι βαθμίδες: Άριστη, πολύ καλή, καλή, μέτρια, κακή, πολύ κακή.

Subaru

ΑΡΙΣΤΗ 50%
ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ 33%
ΚΑΛΗ 17%
ΜΕΤΡΙΑ 0%
ΚΑΚΗ 0%
ΠΟΛΎ ΚΑΚΗ 0%




Subaru εμφανίζει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα!. 83% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν άριστη ή πολύ καλή την αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους χωρίς καθόλου αρνητικές αναφορές! Τα αποτελέσματα της είναι επίσης από τα καλύτερα ως προς την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της στην αναφορά μας!

Suzuki

ΑΡΙΣΤΗ 46%
ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ 42%
ΚΑΛΗ 4%
ΜΕΤΡΙΑ 8%
ΚΑΚΗ 0%
ΠΟΛΎ ΚΑΚΗ 0%


Suzuki εμφανίζει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα!. 88% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν άριστη ή πολύ καλή την αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους χωρίς καθόλου αρνητικές αναφορές! Τα αποτελέσματα της είναι επίσης από τα καλύτερα ως προς την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της στην αναφορά μας!

Toyota

ΑΡΙΣΤΗ 69%
ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ 24%
ΚΑΛΗ 5%
ΜΕΤΡΙΑ 0%
ΚΑΚΗ 0%
ΠΟΛΎ ΚΑΚΗ 1%


Toyota εμφανίζει πολύ καλά αποτελέσματα. 93των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν άριστη ή πολύ καλή την αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους. Ωστόσο,υπάρχουν αρνητικές αναφορές (κακή + πολύ κακή αξιοπιστία) που ανέρχονται στο 1%.


VW

ΑΡΙΣΤΗ 29%
ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ 51%
ΚΑΛΗ 7%
ΜΕΤΡΙΑ 9%
ΚΑΚΗ 3%
ΠΟΛΎ ΚΑΚΗ 1%



VW εμφανίζει πολύ καλά αποτελέσματα. 80των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν άριστη ή πολύ καλή την αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους. Ωστόσο,υπάρχουν αρνητικές αναφορές (κακή + πολύ κακή αξιοπιστία) που ανέρχονται στο 4%.

Volvo



ΑΡΙΣΤΗ 25%
ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ 50%
ΚΑΛΗ 0%
ΜΕΤΡΙΑ 25%
ΚΑΚΗ 0%
ΠΟΛΎ ΚΑΚΗ 0%

Volvo εμφανίζει καλά αποτελέσματα!. 75των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν άριστη ή πολύ καλή την αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους χωρίς καθόλου αρνητικές αναφορές.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...