12 Δεκ 2017

Αποτελέσματα της έρευνάς μας 2017: Τα πιο αναξιόπιστα μοντέλα

Μετά από τη συλλογή 2000 και πλέον καταχωρήσεων από στοιχεία που συμπληρώσατε στο ερωτηματολόγιο μας, όσο από δικές μας έρευνες στο carblogger.gr, ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά. Στο άρθρο αυτό θα παρουσιάσουμε τα πιο αναξιόπιστα αυτοκίνητα

Μετά από εκτενή μελέτη όλων των δεδομένων που συλλέξαμε, καταλήξαμε στα αυτοκίνητα που "διακρίθηκαν" για την αναξιοπιστία τους σύμφωνα με τα δικές σας καταχωρήσεις.

1. Renault Scenic Mk1 (1996-03)


Το εντυπωσιακό με το Scenic είναι ότι όλες οι καταχωρήσεις μέσω του ερωτηματολογίου μας για το μοντέλο αυτό, χαρακτηρίζουν την αξιοπιστία του "μέτρια", "κακή" και "πολύ κακή". Έτσι, δίκαια το μοντέλο αυτό κατακτάει την 1η θέση.

Τα επόμενα μοντέλα που θα αναφέρουμε, δεν μπορούμε να τα κατατάξουμε καθώς έχουν συναφείς "επιδόσεις" αναξιοπιστίας. Έτσι θα αρκεστούμε σε αναφορές τους χωρίς κατάταξη.

Διαβάστε επίσης: Αποτελέσματα της έρευνάς μας 2017: Μέρος 4ο: Συνολική αξιολόγηση κατασκευαστών

Opel Insignia Mk1 1,4 turbo (2008-17)Το Insignia με τον συγκεκριμένο κινητήρα "πάτωσε" στις αναφορές των αναγνωστών μας.

Renault Megane CC (2004-09)


Ωραίο στυλ, αλλά η αξιοπιστία του ..πτωχή..

Audi A3 Mk2 1,6 FSI (2002-09)


Παρόλο που το Audi A3 εμφανίζεται αξιόπιστο στην έρευνά μας, με τον κινητήρα άμεσου ψεκασμού των 1,6 λίτρων δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Citroen Saxo VTS (1997-03)Και στην περίπτωση του Citroen Saxo, επικεντρωνόμαστε στην έκδοση VTS του μοντέλου που δεν τα πήγε καλά στην αξιοπιστία

Volkswagen Lupo (1999-05)Το Lupo επίσης δεν τα πήγε καλά στην αξιοπιστία.

Ford Focus Mk2 1,4 (2005-11)Για το Focus με τον βασικό κινητήρα των 1,4 λίτρων της 2ης γενιάς δεν είχαμε θετικές αξιολογήσεις αξιοπιστίας.

Από τον αριθμό των δεδομένων που έχουμε, δεν μπορούμε να διακρίνουμε προς το παρόν κάποια άλλα μοντέλα καθώς δεν μας το επιτρέπει ο αριθμός των στοιχείων που έχουμε. Ωστόσο, μόλις έχουμε νέα δεδομένα, θα επανέρθουμε με νέες αναφορές.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...