14 Δεκ 2017

Τα δέκα φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς (pics)

Όποιος χρειάζεται ένα «εργαλείο» πόλης με χαμηλό κόστος αγοράς, θα πρέπει να στραφεί στα δέκα παρακάτω μοντέλα το 2017, τα οποία είναι τα φθηνότερα που μπορεί να αγοράσει στην Ελλάδα. 

Σήμερα, τα φθηνά αυτοκίνητα δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα του παρελθόντος. Η ευρωπαϊκή νομοθεσία υποχρεώνει τους κατασκευαστές να περιλαμβάνουν οπωσδήποτε μερικά στοιχεία εξοπλισμού ασφαλείας για να πάρουν έγκριση κυκλοφορίας, όπως είναι το ABS, το ESC (ή ESP, σύστημα ελέγχου της ευστάθειας) μαζί με έναν αριθμό αερόσακων. 
Οπότε, πλέον δεν είναι «λύση ανάγκης» να αγοράσεις ένα τέτοιο μοντέλο! Ψάχνουμε ανάμεσα στις μάρκες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και βρίσκουμε τα δέκα φθηνότερα αυτοκίνητα, για τα οποία πληρώνουμε λίγα και παίρνουμε πίσω πολλά περισσότερα. Δείτε τα! 


SEAT Mii Τιμή: 8.540€ 


Με αρχική τιμή τις 8.540€, το SEAT Mii είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Κινείται από έναν τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα του ενός λίτρου, με μέγιστη απόδοση τους 60 ίππους και έχει άνετους χώρους για τέσσερα άτομα, συγκριτικά και με άλλα μοντέλα της κατηγορίας του. 

Skoda Citigo Τιμή: 8.980€ 


Η παραδοσιακά Value for Money εταιρεία από την Τσεχία, η Skoda, προσφέρει το Citigo με μόλις 8.980€. Ισχύουν ο,τι και για το Mii στο κομμάτι του κινητήρα και των χώρων, αφού πρόκειται για «κοινά» μοντέλα του Volkswagen Group...

 Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο www.gazzetta.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...