26 Μαρ 2018

Απολογισμός και εντυπώσεις από το Auto Festival στη Θεσσαλονίκη (2018)

Κλείνει σήμερα τις πύλες του (25-03) το  Auto Festival στη Θεσσαλονίκη μετά από μια αρκετά επιτυχημένη παρουσία στο χώρο τηε Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εμείς στο carblogger.gr δηλώσαμε "παρών" στο event αυτό με ανάμικτες εντυπώσεις ωστόσο στο τέλος..




Ας αρχίσουμε όμως από τα ευχάριστα. Για πρώτη φορά βλέπουμε σε έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η κινέζικη ZD διαθέτει στη χώρα μας τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Σε μέγεθος είναι στην κλάση του Smart, στην τιμή όμως φτάνουν ένα μικρομεσαίο βενζικνοκίνητο αρχίζοντας από 16900 ευρώ.


Ας πάμε να κάνουμε ένα top 5 των πιο εντυπωσιακών μοντέλων που είδαμε στην έκθεση.

1) BMW i8

To supercar της BMW κλέβει την παράσταση ακόμη και 3 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση! Ήταν σχεδόν αδύνατον να το φωτογραφίσουμε χωρίς κόσμο τριγυρισμένο! Μπράβο στην BMW που έφερε στην έκθεση το top μοντέλο της!


2) Ford Mustang

To muscle car της Ford αιχμαλωτίζει το βλέμμα με την αμερικανιά του αλλά και το στύλ που όσο ποτέ άλλοτε παραπέμπει άμεσα στο μοντέλο της πρώτης γενιάς που δημιούργησε τον θρύλο γύρω από το όνομα του!



3) Honda Civic Type-R

Το καυτό hatchback της Honda των..320 ίππων (!!) έκλεψε καρδιές με το επιθετικό look του. Ωστόσο οι  υπεύθυνοι της εταιρίας προτίμησαν να το έχουν κλειδωμένο οπότε κανείς δεν μπόρεσα να απολαύσει το εσωτερικό του.


4)BMW M2

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Μ2 όντας εντυπωσιακή και έτοιμη για όλα!


5) VW Arteon

H ναυαρχίδα της Volkswagen κλέβει τηνπαράσταση με το ξεχωριστό της spor look. Αν και λιμουζίνα, έχει πολύ ξεχωριστή αισθητική που αντιγράφει ένα άλλο Volkswagen, το Passat CC. Ποιότητα και τεχνολογία στο έπακρο.


Από την άλλη μεριά, δεν περιμέναμε με τίποτα την απουσία μεγάλων κατασκευαστών με έντονη παρουσία στην ελληνική αγορά. Οι Alfa Romeo, Fiat, Nissan, Renault και Toyota ήταν απόντες αφαιρώντας από την έκθεση πολύτιμους "πόντους"!

Όπως και να 'χει το Auto Fest είναι μια ετήσια έκθεση που δίνει την ευκαιρία και στους κατοίκους του βορρά να απολαύσουν τα σύγχρονα μοντέλα που προσφέρει η αγορά σήμερα.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...