22 Μαρ 2018

Καλός φίλος του blog μας πουλάει το Citroen C4 του μοντ. 2008. Τιμή 5900 ευρώ

Είναι περίεργο συναίσθημα ο αποχωρισμός από το αυτοκίνητο μας. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό μας υπηρέτησε πιστά όσον καιρό ήταν στην κατοχή μας χωρίς να μας απασχολήσει με προβλήματα και άλλα τερτίπια. Σ' αυτή την φάση βρίσκεται και ένας καλός προσωπικός μας φίλος που κυρίως για οικονομικούς λόγους αποχωρίζεται το Citroen C4 που έχει στην κατοχή του 10 χρόνια περίπου.


Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2008 και έχει διανύσει μόνο 104,000 πραγματικά χιλιόμετρα. Διαθέτει ABS, Α/C, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, συναγερμό, CD player και 7 αερόσακκους, είναι εξαιρετικά προσεγμένο τόσο το αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό και τα μηχανικά του μέρη.

Το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και τα σέρβις των 4 πρώτων χρόνων έχουν γίνει στο εξουσιοδοτημένο της Citroen στην Θεσσαλονίκη.Η τιμή του αυτοκινήτου είναι στα 5,900 ευρώ, διαπραγματεύσιμη.

Όσοι ενδιαφέρεστε για το εν λόγω αυτοκίνητο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον φίλο μας καλώντας στο τηλέφωνο 6932343491
Το αυτοκίνητο βρίσκεται εντός της Θεσσαλονίκης, .

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...