25 Δεκ 2021

Πέντε αυτοκίνητα που η τιμής τους εκτοξεύθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια

Περισσότερο από δέκα χρόνια παρακολουθούμε στο carbloggr.gr τις τιμές των μεταχειρισμένων και δημοσιεύουμε τις έρευνές μας στη σελίδα μας. Μέσα από τις έρευνες αυτές έχουμε διαπιστώσει πως κάποια αυτοκίνητα αποδείχθηκαν χρυσάφι γι' αυτούς που αποφάσισαν να μην τα αποχωριστούν. Για να δούμε ποιά είναι αυτά

Βλέποντας παλιότερα άρθρα μας στο carblogger.gr, έχουμε παρατηρήσει ότι κάποια αυτοκίντα παρουσίασαν εντυπωσιακή άνοδο στην τιμή τους ως μεταχειρισμένα τα τελταύα δέκα -ή και λιγότερα χρόνια. Αυτό οφείλεται είτε στην αναγνώριση της αξίας κάποιων μοντέλων, είτε στην γεικότερη νοσταλγία που υπάρχει στον κόσμο της αυτοκίνησης για αυτοκίνητα του όχι και τόσο μακρυνού παρελθόντος που έχουν γράψει ιστορία στην αυτοκίνηση.
Για να δούμε ποιά είναι όμως τα αυτοκίνητα που η αξία τους έχει πολλαπλασιαστεί τα τελυταία χρόνια σύμφωνα με τις έρευνές μας

Citroen 2CV


Θυμάστε το παλιότερα μας άρθρο Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με στυλ και με 1000 ευρω ; Εκεί αναφέραμε το 2CV ως μια καλή επιλογή. Που να ξέραμε ότι σε πέντε χρόνια η πρόταση μας θα σας εύρισκε με ένα αυτοκίνητο που σήμερα έχει σε καλή κατάσταση την πενταπλάσια περίπου τιμή!

Volkswagen Beetle


Ότι γράψαμε για το 2CV, ισχύει και για το Beetle. Η τιμή του σήμερα. Από 1000 ευρώ περίπου πριν 4-5 χρόνια, σήμερα έχει φτάσει τα 4-5000 ευρώ, ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται, μπορεί και πολύ περισσότερο!

Mini (original)


Η παραπάνω περίπτωση που περιγράψαμε ισχύει και για το αυθεντικό Mini. Όταν είχαμε κάνει την έρευνα μας πριν πέντε χρόνια, κόστιζε σε καλή κατάσταση μεταξύ 1500-2000 ευρώ. Σήμερα, ένα Mini σε καλή κατάσταση, η τιμή του αρχίζει στα 3000 ευρώ και φτάνει μέχρι και 10000, ανάλογα με την κατάσταση!

Honde CRX


To CRX ήταν πριν πέντε-δέκα χρόνια ένα προσιτό κουπέ που μπορούσε να το αποκτήσει κανείς με 1500-2000 ευρώ περίπου. Σήμερα, οι τιμές των καλά συντηρημένων αρχίζουν από 5000 ευρώ!

Renault 4


To Renault 4 πριν δέκα χρόνια μπορούσες να το βρεις ακόμα και με .. 500 ευρώ! Σήμερα, που ανήκει στο πάνθεον των πιο πρωτοποριακών αυτοκινήτων στον κόσμο, η τιμή του αρχίζει από 4000 ευρώ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...