27 Απρ 2022

Αίτηση για επιδότηση καυσίμου: Οπλιστείτε με πολύ υπομονή!

Σήμερα 27/4 με βάση το λήγον ΑΦΜ ήρθε και η σειρά μας να κάνουμε την αίτηση για επιδότηση καυσίμου. Έτσι, μοιραζόμαστε μαζί σας τη διαδικασία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας έφαγε ένα..διωράκι!


Αρχικά θα πρέπει ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου είτε με κανονική κυριότητα, είτε με χρονομίσθωση να επισκεγθεί τον ιστότοπο vouchers.gov.gr για να να υποβάλλει την αίτηση του.
Κι εδώ αρχίζει το "ταξίδι"!
Προφανώς λόγω πολλών μαζικών αιτήσεων αλλά και αδυναμίας του κρατικού server να αντέξει τη μεγάλη κίνηση, υπάρχουν..καθυστερήσεις! 
Αν δείτε το παρακάτω μήνυμα της εικόνας, μην κλείσετε το παράθυρο περιήγησης σε οποιαδήποτε φάση και αν βρίσκεται η διαδικασία αίτησης σας, γιατί απλά θα ξαναρχίσετε από το μηδέν τη διαδικασία! 


Περιμένετε στωικά και το παράθυρο θα ενημερωθεί αυτόματα και θα μεταβείτε στο επόμενο βήμα.
Διαδοχικά, δίνετε τα στοιχεία του κλειδάριθμου σας (¨ονομα χρήστη ή ΑΦΜ και συνθηματικό). Επειβεβαιώνετε την ορθότητα των στοιχείων σας στη συνέχεια


Στη συνέχεια μεταβαίνετε σε μια σελίδα όπου δηλώνετε αν επιθυμείτε να κατατεθεί το ποσό στην τράπεζα όπου έχετε λογαριασμό ή θέλετε άυλη κάρτα στο κινητό σας. Και στις δυο περιπτώσεις, θα χρειαστούν κανα δυο μέρες για να έχετε τα χρήματα. Επίσης δηλώνετε και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος σας (καθώς η εφορία δεν τον ξέρει!)
Αν είστε τυχεροί και έχετε φτάσει αισίως σε αυτό το επίπεδο, φτάνετε στην εικονιζόμενη σελίδα:


Πρέπει να πατήσετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ την αποστολή email επιβεβαίωσης! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ! Εγώ το πατησα 3 φορές. Το email κάνει κανένα μισάωρο να έρθει να το έχετε υπ' όψην! Αν το πατήσετε περισσότερες της μιας φοράς, θα πρέπει να περιμένετε το τελΕυταίο email επιβεβαίωσης όπου περιέχεται και ένας σύνδεσμος. 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΥΤΑΙΟ EMAIL ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ! Αλλιώς θα πάρετε ένα ωραίο μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρος ο σύνδεσμος.
Ακολουθείστε τελικά τον σύνδεσμο του τελυταίου (ΟΥΦ!) email επιβεβαίωσης και μετά από πολλές προσπάθειες θα δείτε το παρακάτω μήνυμα:


Έχετε φτάσεις αισίως σχεδόν στο τέλος! Μετά από λίγα λεπτά, λάβαμε ένα email ότι η αίτηση επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα προωθηθεί προς πίστωση!

Άντε και στα δικά σας! Καλή επιτυχία!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...