14 Ιουν 2022

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το leasing & τα εταιρικά αυτοκίνητα

 Χρονομίσθωση αυτοκινήτου. Για καινούρια άλλα και μεταχειρισμένα. Πληρώνεις μόνο τα καύσιμα και δεν ασχολείσαι με κόστη συντήρησης και κόστη ιδιοκτησίας (ΚΤΕΟ, τέλη κ.ο.κ.). Μετά τη λήξη του συμβολαίου, το αγοράζεις, το επιστρέφεις ή μισθώνεις νέο. Leasing και για εταιρείες. Για να δούμε.

Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας το leasing έχει γνωρίσει, ομολογουμένως, μεγάλη άνθηση. Μεγάλη μερίδα οδηγών προτιμούν να προχωρούν σε μίσθωση ενός αυτοκινήτου και όχι σε αγορά.
Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο του αυτοκινήτου, με την κρίση στα semi conductors και την έλλειψη διαθέσιμων αυτοκινήτων στην αγορά, το leasing φαίνεται πως αποκτά περισσότερους ακολούθους ενώ το ενδιαφέρον του κοινού προς το leasing δεν αποτελεί μια νέα συνθήκη στην αγορά.
Την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης, αποτέλεσε πολύτιμη αρωγή για τον κλάδο της αυτοκίνησης . Από τότε, η επιλογή μίσθωσης αυτοκινήτου φαίνεται να καθιερώνεται στην ελληνική αγορά και σήμερα απολαμβάνει ένα μερίδιο κοντά στο 50%...

Διαβάστε περισσότερα στο www.autotriti.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...