26 Ιουλ 2022

Αυτοκίνητα ως 1000 ευρώ που θα πολλαπλασιαστεί η αξία τους!

Το χρηματιστήριο των κλασσικών αυτοκινήτων αν και δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο στην Ελλάδα όσο σε άλλες χώρες, ωστόσο είναι μια ασχολία που μπορεί να ποαφέρει κέρδη γι' αυτόν που κάνει τις σωστές επενδύσεις!

Τα τελευταία 10 χρόνια που παρακολουθούμε στο carblogger.gr τις τιμές των μεταχειρισμένων, έχουμε παρατηρήσει κάποια αυτοκίνητα ότι έχουν πολλαπλασσιάσει την αξία τους στο διάστημα αυτό στην ελληνική αλλά και στις διεθνείς αγορές. Τέτοια αυτοκίνητα είναι τα

Citroen 2CV
Honda CRX
Mini
Toyota Corolla RWD
Toyota Celica RWD
Volkswagen Beetle

Στην έρευνά μας λοιπόν στο carblogger.gr βρήκαμε ότι αυτοκίνητα με ιδιαίτερη ιστορία, εξωτερική εμφάνιση, αποδοχή από το αγοραστικό κοινό στην εποχή τους και ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, αποκτούν αξία όταν η ηλικία τους περάσει ένα κρίσιμο όριο το οποίο είναι συνήθως 25-30 έτη. Με βάση τα παραπάνω κριτήρια ατο άρθρο αυτό σας προτείνουμε στο άρθρο αυτό μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τιμή κτήσης ως 1000 ευρώ τα οποία πιστεύουμε ότι η αξία τους θα πολλαπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια.


Fiat Panda Ι

Το Fiat Panda της πρώτης γενιάς ήταν φθηνό, οικονομικό και πούλησε εκτομύρια μονάδες. Θα λέγαμε ότι ήταν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο του λαού. Παρότι σπαρτιάτικο στον εξοπλισμό και με ιδιαίτερο σχήμα, έγινε εξαιρετικά δημοφιλές.

Fiat Uno 


Το Fiat Uno ήταν ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που υιοθέτησε τη λύση της αύξησης του εξωτερικού ύψους για την παροχή μεγαλύτερων χώρων για επιβάτες. Οι σχεδιαστικές λύσεις του άνοιξαν το δρόμο για το σχεδιασμό των σύγρονων αυτοκινήτων της κατηγορίας Β. 

Mazda 121 ΙΙ


Το σχήμα του Mazda 121 μιλάει από μόνο του. Δείχνει μοντέρνο ακόμη και σήμερα παρότι έχουν περάσεις 30 και πλέον χρόνια από την παρουσίαση του. Συνοδεύεται επίσης και με την μυθική αξιοπιστία των ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Nissan Cherry-Sunny


Η ιδιαιτερότητα των αυτοκινήτων αυτών δεν είναι καμία από αυτές που αναφέρθηκαν για τα προηγούμενα. Συναρμολογήθηκαν ωστόσο στην..Ελλάδα! Αυτό από και μόνο αρκεί για να δώσει αξία στο στα ταπεινά Cherry και Sunny. Όποιος έχει επισκεφτεί το μουσείο αυτοκινήτου στην Αθήνα, θα δει μαζί με τα υπόλοιπα εκθέματα και ένα "Ελληνικό" Sunny!

Peugeot 205


Το 205 ήταν το αυτοκίνητο που κυριολεκτικά έσωσε την Peugeot από τη χρεωκοπία στα μέσα της δεκαετίας του '80. Έχοντας όμορφο σχήμα, κοφτερή οδική συμπεριφορά και επαρκείς χώρους είχε και αυτό μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό της εποχής. Ειδικα΄οι εκδόσεις GTI και Rallye έγραψαν με χρυσά γράμματα το 205 στην ιστορία της αυτοκίνησης

Renault Twingo I


Ακόμη ένα αυτοκίνητο που αποτέλεσε σωσίβιο - αυτή τη φορά για τη Renault- γλιτώνοντας την από τη χρεωκοπία. Ευφυέστατο στη σύλληψη και τη σχεδίαση, το Twingo της πρώτης γενιάς δείχνει επίκαιρο ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει 30 και πλέον χρόνια από το λανσάρισμά του


WV Golf I και ΙΙ


Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους. Το Golf είναι το δεύτερο πιο καλοπουημένο αυτοκίνητο παγκοσμίως! Ειδικά αυτό της πρώτης γενιάς έσωσε τη συντηρητική VW από τη χρεωκοπία παρέχοντας ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με ελκυστικό σουλούπι καλές επιδόσεις και κράτημα και αξέχαστες γρήγορες εκδόσεις!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...