30 Μαρ 2023

Άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα το προσιτό επαγγελματικό BYD από την Κίνα!

Η BYD είναι μια εταιρία που παράγει αυτοκίνητα -από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως- και εδρεύει στην Κίνα. Από το τέλος του 2022 εκπροσωπείται και στην Ελλάδα διαθέτοντας αρχικά αυτοκίνητα για επαγγελματική χρήση

Στο τέλος του 2022 ξεκίνησε τη λειτουργία της η PNT CARS PANTOPIKOS - BYD, η πρώτη έκθεση της BYD στην Ελλάδα. Σε άρτιες και με βιομηχανικό design εγκαταστάσεις, σε επιφάνεια δύο στρεμμάτων επί της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς, φιλοξενούνται αρχικά τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα της BYD. Πρόκειται για το ETP3, το ηλεκτρικό ελαφρό επαγγελματικό van ωφέλιμου φορτίου 780 κιλών και το ETM6, το ηλεκτρικό φορτηγό μικτού βάρους 7,5 τόνων, μοναδική πρόταση στην κατηγορία του, ιδανικό για αστικές διανομές και μεταφορές με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Απώτερος στόχος της BYD, με εταιρικό όραμα «Τεχνολογικές Καινοτομίες για μία Καλύτερη Ζωή», η ανάπτυξη και εξέλιξη προϊόντων που θα συμβάλλουν στη μείωση της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη, κατά έναν ολόκληρο βαθμό Κελσίου.


Η προτεινόμενη λιανική τιμή του BYD ETP3 είναι € 34.820 (πλέον ΦΠΑ), ενώ ο χρόνος παράδοσης από την παραγγελία ιδιαίτερα σύντομος, περίπου 3 μήνες. 
Το ETP3 μπορεί να γίνει ακόμα πιο προσιτό, καθώς μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» η απόκτησή του επιδοτείται από το κράτος με το ποσό των € 8.000. 
Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του ETP3 μέσω κάποιου προγράμματος Leasing, με το όφελος της κρατικής επιδότησης να παραμένει σε ισχύ.

Πηγές


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...