8 Μαΐ 2023

Τα 5 καλύτερα μεταχειρισμένα που παίρνεις με 5.000 €

 Στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορείς να βρεις μοντέλα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις ανάγκες, ακόμη και αν ο προϋπολογισμός μένει… χαμηλά.

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, καμιά φορά είναι αναγκαία. Μπορεί αυτό που οδηγούμε να μας καλύπτει απόλυτα, όμως τι γίνεται αν ξαφνικά χρειαζόμαστε κάτι μεγαλύτερο, κάτι πιο οικονομικό σε κατανάλωση ή ένα πιο ψηλό; Επίσης, ένα ατύχημα μπορεί να καταστρέψει το δικό μας όχημα και να πρέπει να αποκτήσουμε ένα άλλο, μπαίνοντας στη διαδικασία αναζήτησης χωρίς καμία προειδοποίηση. Όλα αυτά τα αναφέρουμε επειδή μερικές φορές, καλούμαστε να επιλέξουμε νέο αυτοκίνητο που θα εξυπηρετεί όσο περισσότερες ανάγκες γίνεται, αλλά σε χαμηλό κόστος.


Βάλαμε σαν «ταβάνι» τις 5.000 €, οπότε είναι βέβαιο ότι η πρώτη παραχώρηση που θα πρέπει να γίνει είναι στην ηλικία του αυτοκινήτου. Προσπαθήσαμε οι επιλογές μας να αφορούν μοντέλα μετά το 2005, ώστε να υπάρχουν στον στάνταρ εξοπλισμό κάποια αναγκαία συστήματα ασφαλείας, όπως ABS, αερόσακοι και -σε κάποια μοντέλα- ESP. Εσείς από τη δική σας πλευρά θα πρέπει να είστε… λογικοί στις απαιτήσεις σας...

Διαβάστε περισσότερα στο www.gocar.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...