29 Δεκ 2013

Παλεύει για τη ζωή του Μίχαελ Σούμαχερ

Πολλές φορές   ο εφτά φορές πρωταθλητής στη Formula 1 Μίχαελ Σούμάχερ έχει φλερτάρει  με τον θάνατο οδηγώντας στο όριο με 400 χιλιόμετρα την ώρα τα μονοθέσια της F1 στα 20 και πλέον χρόνια καριέρας του. Η ατυχής στιγμή όμως που τον έχει φέρει πολύ κοντά στο να χάσει τη ζωή του ήταν εκτός πίστας Formula 1 σε μια βόλτα με σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Δεν ξέρουμε πως να το κατονομάσουμε αυτό που συνέβει στον Σουμάχερ. Μοιραίο; Τυχαίο; Όταν ακούσαμε για το ατύχημα του, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν ότι αυτό θα είχε συμβεί μέσα σε μια πίστα τρέχοντας με εξωπραγματική ταχύτητα με ένα μονοθέσιο της F1, παίρνοντας  ίσως μια στροφή στο όριο. Όμως δεν είναι έτσι. Ο Σούμαχερ βρίσκεται να παλεύει με το θάνατο μετά από μια βόλτα με σκί στις γαλλικές Άλπεις.
Όπως διαβάζουμε στο in.gr, ο Σουμάχερ, ο οποίος έπεσε κάνοντας σκι και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ επιβεβαίωσε το ατύχημα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, είπε ότι ο 44χρονος φορούσε κράνος και ότι τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν μόνος του. Ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε από τους διασώστες με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Μουτιέ, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Dauphine Libere, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ.
Ευχόμαστε στον Μίχαελ Σούμαχερ να αναρώσει σύντομα και να κερδίσει και αυτή τη μάχη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...