27 Μαρ 2014

Νέα Alfa Romeo Giulia για την αναβίωση των δοξασμένων εποχών της Alfa

Το λανσάρισμα της καταπληκτικής τόσο σε σχεδίαση όσο και σε προδιαγραφές 4C έδωσε κάποιες σπάνιες καλές ειδήσεις το 2013 για την Alfa Romeo - μιας μάρκας της οποίας μειώνεται η παραγωγή μόλις σε δύο σειρές μοντέλων σήμερα. Η πραγματική ανάσταση της Alfa Romeo δεν έχει όμως έρθει ακόμη. Οι άνθρωποι της Alfa Romeo ποντάρουν πάρα πολλά στο λανσάρισμα του νέου μοντέλου τους που ονομάζεται Alfa Romeo Giulia.  αντίπαλο της μελλοντικής BMW σειράς 3 και της Jaguar XE.

Alfa Romeo Giulia

"Δουλεύουμε σκληρά για τα επόμενα μοντέλα της Alfa, και αξιολογούμε του τι έχουμε κάνει", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Group, Sergio Marchionne. "Μέχρι το τέλος του 2015 θα δείτε αυτοκίνητα που είναι αντιπροσωπευτικά της φιλοσοφίας της φίρμας. Προχωράμε μπροστά." 
Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε (που λήφθηκαν από το αγγλικό περιοδικό AutoExpress) δείχνουν τη δυναμική γραμμή της νέας Alfa. 

Alfa Romeo Giulia
Στην τελευταία έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, ο Marchionne μίλησε για την ανάγκη της φίρμας στο να παράγει ελαφριά όμορφα πισωκίνητα αυτοκίνητα όπως έκαμνε η φίρμα στο παρελθόν. Επιπρόσθετα, τόνισε ότι η νέα Alfa θα διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν θα συναντώνται σε άλλα αυτοκίνητα και ότι "μαθαίνουμε από τα λάθη μας". "Δεν είχαμε μοντέλα με μπροστινή κίνηση στην προ Fiat εποχή. Την δυναμικότητα και δημιουργηκότητα που βλέπετε στην 4C, θα τη διοχετεύσουμε σε κάθε νέo μοντέλο της εταιρίας"
Μας άνοιξαν την όρεξη τα λόγια του Marchionne και μας έκαναν να ανυπομονούμε για τα μοντέλα της Alfa Romeo στο προσεχές μέλλον.
Εμείς με την αφορμή των παραπάνω δηλώσεων του Διευθύνοντα Συμβούλου της φίρμας, ας θυμηθούμε λίγο κάποια παλιότερα πανέμορφα, σβέλτα πισωκίνητα Alfa Romeo του παρελθόντος.

Junior (1965-77)


GTV (1974-87)


Giulietta (1977-85)


Spider (1966-90)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...