30 Απρ 2014

Κοπή πίτας από το Alfisti Club Θεσσαλονίκης

"Όμως σήμερα το λέω βρίσκω το καλό κι ωραίο σε μια σπορ Alfa Romeo".. Τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo πάντα αποτελούσαν πάντα πόλος έλξης αλλά και πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους με πάθος. Ακόμη και ο Οδυσσέας Ελύτης, φανατικός λάτρης του αυτοκινήτου εμπνεύστηκε από τα αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας! Το ίδιο πάθος ένωσε και τους ανθρώπους του Alfisti Club Θεσσαλονίκης που την Κυριακή 28/4 έκοψαν την πίτα για το 2014!

Ανάμεσα στα πανέμορφα αυτοκίνητα με το σήμα του θυρεού της ιταλικής φίρμας, στα χαμογελαστά παιδιά του club, με δυνατή μουσική και άφθονο κέφι,  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Alfιsti Club της Θεσσαλονίκης στο πάρκινγκ της Νέας παραλίας.



Δεν το περιμέναμε η βόλτα μας στην παραλία να είχε τόσο όμορφη κατάληξη. Τα παιδιά του club μας υποδέχτηκαν γύρω στις 1 το μεσημέρι και μίλησαν με ενθουσιασμό για τα αυτοκίνητα τους. Μαζί ανταλλάξαμε απόψεις και είπαμε τις δικές μας ιστορίες για τα κατορθώματα μας, τις αλητείες αλλά και τις γκάφες που έχουμε κάνει με τα αυτοκίνητα μας.


Άψογος οικοδεσπότης ο Θοδωρής Στεφανίδης μας έκανε να αισθανθούμε οικεία, άσχετα αν γνωριζόμασταν μόλις λίγα λεπτά. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο συναρπαστικό event του club.



Χρόνια πολλά στο Σαλλονικιότικο Alfististi Club!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...