22 Νοε 2014

Διάθεση κατασχεμένων αυτοκινήτων Mazda από την τράπεζα Eurobank σε απίστευτες τιμές!

Στην τράπεζα Eurobank φαίνεται ότι έχουν περιέλθει όλα τα αυτοκίνητα της χρεωκοπημένης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mazda στην Ελλάδα η οποία τα διαθέτει σε πάρα πολύ καλές τιμές μέσα από τον ιστότοπο www.eurobankauto.gr. Αυτοκίνητο με 0 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, πωλούνται σε τιμές περίπου 60% χαμηλότερα από τις τιμές καταλόγου!

Συγκεκριμένα, ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της μεσαίας κατηγορίας το Mazda 6 (εικόνα άρθρου) με κινητήρα 1,8 λίτρων και τιμή καταλόγου στα 23000 ευρώ (χωρίς απόσυρση) διατίθεται στα 13500 ευρώ (μοντέλο 2013)!


Το Mazda 3 sedan που εκπροσωπεί τη μάρκα επάξια στη μικρομεσαία κατηγορία με κινητήρα 1,6 λίτρων και τιμή καταλόγου χωρίς απόσυσρση 19500 ευρώ, διατίθεται στα 11340 ευρώ (μοντέλο 2013)!

Παρόλο που είναι λυπηρό να ανακοινώνουμε τη χρεωκοπία μιας εταιρίας και τη διάθεση των αυτοκινήτων της από μια τράπεζα, δεν μπορούμε να κρύψουμε τις ευκαιρίες που έχει πλέον ο έλληνας καταναλωτής στο χώρο του αυτοκινήτου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με δημοπρασίες αυτοκινήτων και κατασχεμένα αυτοκίνητα επισκεφθείτε την ενότητα μας Κατασχεμένα

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...