26 Οκτ 2015

Τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχουν βγάλει στην παραγωγή κατασκευαστές κύρους

Ακόμη και οι καλύτερες οικογένειες έχουν ένα "μαύρο πρόβατο". Οι μάρκες υψηλού γοήτρου στην αυτοκίνηση δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα αυτόν. Σίγουρα θέλουν να ξεχαστούν κάποια μοντέλα που έβγαλαν στην παραγωγή τα οποία ήταν πολύ μέτρια για τα μέτρα τους




Aston Martin Citinet


Η εκδοχή του Tooyota IQ με το σήμα της Aston Martin και τιμή γύρω στα 60.000 € σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένουμε από μια Aston Martin!

BMW X6




Ένα σενταν υπερυψωμένο με χαρακτηριστικά SUV δεν είναι και η πιο αντιπροσωπευτική BMW.

Ferrari Mondial




Η Mondial βγήκε στην παραγωγή το 1980. Ούτε πολύ γρήγορη ήταν, ούτε πολύ όμορφή, ούτε ιδιαίτερα αξιόπιστη. Γι' αυτό είναι και η πιο φθηνή Ferrari που μπορεί να βρει κανείς.

Jaguar X-Type




Σίγουρα σε μια φίρμα με την ιστορία της Jaguar δεν θα ταίριαζε ένα μοντέλο με μπροστινή κίνηση που να έχει ως βάση το ταπεινό Ford Mondeo!

Mercedes A-Class




Οταν η Mercedes αποφάσισε να κατασκευάσει ένα προσθιοκίνητο πολυμορφικό αυτοκίνητο έχοντας μηδενική τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο, τότε προκύπτει μια μέτρια εως κακή Mercedes

Porsche 924


Ήταν η πρώτη Porsche με κινητήρα εμπρός, υδρόψυκτο και κατασκευασμένο από την.. Audi! Στην πραγματικότητα είχε σχεδιαστεί για να αποτελέσει μοντέλο της Volkswagen.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...