22 Φεβ 2016

Το Μάρτιο 2016 η νεα διάθεση οχημάτων προς πώληση από την Probank leasing

Ως γνωστόν, οι τράπεζες διαθέτουν θυγατρικές εταιρίες χρόνομίσθωσης αυτωκινητων μέσω των οποίων διαθέτουν οχήματα σε ιδιώτες ή σε άλλες εταιρίες. Ή Πrobank leasing είναι ή θυγατρική της εθνικής τράπεζας και κατά καιρούς διαθέτει οχήματα προς πώληση.



Ή τελευταία φορά που ή Probank leasing διέθεσε οχήματα ήταν στο τέλος του 2015 όπου διέθεσε προς πώληση έναν αρκετά μεγάλο στόλο αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών και βαλαντίων. Η κατληκτική ημερομηνία για προσφορές ήταν η 30η Νοεμβρίου 2015.
Μετά από επικοινωνία μας με τον αρμόδιο για την πώληση αυτοκινήτων της  eταιρίας, πληροφορηθήκαμε ότι ένας νέος στόλος από αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμος προς πώληση μέσα στον Μάρτιο του 2016.
Σε διευκρυνιστική ερώτηση μας αν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι κατασχεμένα, ο αρμόδιος μας απάντησε ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα προς πώληση είναι αυτοκίνητα τα οποία είτε τελείωσε τα διάστημα χρονομίσθωαής τους, είτε αυτά επιστράφησαν από πελάτες της εταιρίας που δεν μπορούσαν να καταβάλλουν το μίσθωμα για το αυτοκίνητο που προμηθεύτηκαν.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Εθνικής Τράπεζας που αφορά την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων

Για τα τελευταία νέα και άλλες ειδήσεις σε σχέση με κατασχεμένα αυτοκίνητα, επισκεφθείτε τη σελίδα Κατασχεμένα  στο ιστολόγιο μας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...