14 Σεπ 2016

Η μάχη για το γρηγορότερο σεντάν στο Nürburgring!

Η μάχη για το πιο γρήγορο σεντάν στην δημοφιλή πίστα του Nürburgring στη Γερμανία καλά κρατεί με τα ρεκόρ να διαδεχονται το ένα μετά το άλλο! Το γάντι πέταξε πρώτη η BMW M4 και από εκεί και πέρα άρχισε η μεγάλη μάχη. .


Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής: 
Το καλοκαίρι του 2014, η BMW M4 μπαίνει στο "ρινγκ" για να δείξει τη δύναμη της. Τα καταφέρνει πολύ καλά καθώς πετυχαίνει 7:52, καλύτερα δηλαδή από την BMW M3 που είχε χρόνο 8:05.

Ένα άλλο σπορ σεντάν αυτή τη φορά από το νότο, η φιλόδοξη και νεώτατη Alfa Romeo Giulia QV, επιδεικνύει τις αρετές της γυρνώντας στο Nürburgring με 7:43, 9 δλ καλύτερο χρόνο από την άμεση ανταγωνίστριά της!

Στο χορό όμως του ταχύτερου γύρου από σεντάν ήθελε να μπει και Porsche που με τη νέα της Panamera έδειξε -έστω και προσωρινά- ποιος είναι ο κυρίαρχος πετυχαίνοντας 7:38..



H Αλφίστες δεν το έβαλαν όμως κάτω..Εξόπλισαν τη Giulia QV το νέο αυτόματο κιβώτιο και ξαναδοκίμασαν. Έτσι εκθρόνισαν την Panamera από τον τίτλο του πιο γρήγορου τετράθυρου σεντάν στην πίστα πετυχαίνοντας..7:32!


Αυτό που δεν προβάλλεται από τις υπόλοιπες σελίδες στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι ότι το πιο γρήγορο σεντάν (δίπορτο όμως) τελικά ΔΕΝ είναι η Alfa Romeo Giulia, αλλά η BMW M4 GTS με 7:27:88..



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...