25 Δεκ 2016

Πέντε αυτοκίνητα που βγήκαν καγκουρεμένα ήδη από το εργοστάσιο!

Σε προηγούμενο μας άρθρο έχουμε ανεφερθεί στην καγκουριά και τους καγκουρες και στις αισθητικες παρεμβασεις που κανουν στα αυτοκίνητα τους με σκοπό να αυτοπροβληθούν γελιοποιώντας τον εαυτό τους. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια μοντέλα που βγήκαν με άκομψες  ή περιττές για τα χαρακτηριστικά τους αισθητικες βελτιωσεις από τη μάνα τους ή με άλλα λόγια από το εργστάσιο. Ας δούμε εδώ στο carblogger.gr ποιά είναι αυτα.



1. Toyota Celica GT




Παρολο που η Celica της τελευταιας γενιας δεν ειχε καποια "καυτη εκδοση" σε καποιες αγορες υπηρχε δυνατοτητα να παραγγελθει με το εργοστασιακο τουμπανιασμενο bodykit "Action package". Στο πακετο αυτο συνανταμε ολα τα στοιχεια καγκουριας οπως μια αχρηστη σεβαστων διαστασεων πισω αεροτομη, μεγαλες πλευρικες φουστες και ενα κραυγαλεο εμπρος μερος, κακογουστα με αλλα λογια στοιχεια που σε καμια περιπτωση δεν συνοδευονται απο καυτες επιδοσεις.

2. Dodge Nitro




Στην περίπτωση του Dodge Nitro, η καγκουριά αρχίζει ήδη από το..όνομα και καταλήγει σε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου. Με τεράστια φτερά πάνω στους τροχούς, τεράστια μάσκα και προφυλακτήρες, το Nitro είναι σαν να φωνάζει "προσέξτε με!". Ίσως να εκφράζει κάτι από το Αμερικάνικο όνειρο και να συνάδει αισθητικά με όποια αμερικάνικα πρότυπα, στην ευρώπη ωστόσο φαίνεται κραυγαλέο.

3. Peugeot 107 GT



Το Peugeot 107 GT δυστυχως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο συνεχιστης του εκπληκτικου 106 GTI. Παρολο που διατιθεται με τον ιδιο βασικο κινητηρα των..68 ιππων, εχει μια ψευτικη διπλη εξατμιση και μια διπλη κοκκινη λωριδα που συνανταμε σε αγωνιστικα αυτοκινητα μηπως και πιστεψουμε οτι προκειται για καποια γρηγορη εκδοση του μοντελου.


4. Alfa Romeo 156 με την προαιρετική εργοστασιακη αεροτομή


Η Alfa 156,ειναι ομολογουμενως ενα πανεμορφο αυτοκινητο. Ωστοσο ο κατασκευαστης δινει την επιλογη στον αγοραστή να επιλεξει αν το επιθυμει την προσθηκη μιας εντελως καγκουρίστικων προδιαγραφων αεροτομη τυπου σιδερωστρας. Ενω η εν λογω αεροτομη δικαιολογειται σε εκδοσεις οπως η GTA που συνοδευεται απο μεγαλυτερους τροχους και πλευρικες φουστες, στην απλη 156 ωστοσο δειχνει εντελως ανοητη 

5. Jeep Compass Rally 


Στην περίπτωση του Jeep Compass ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει το Jeep Compass του με το πακέτο "Rallye" που όπως βλέπετε στη φωτογραφία κάνει το Compass να δείχνει εντελώς..καγκουρεμένο. Τουμπανιασμένο από τα σπόιλες εμπρός μέρος και πλαϊνές φούστες προσπαθούν να κάνουν τον παρατηρητή του Compass να πιστέψει ότι πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό, κάτι που προφανώς δεν συμβαίνει στις απλές εκδόσεις του.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...