6 Φεβ 2017

Νέα για την αυτοκίνηση με πολύ..χιούμορ!

Από καιρό σε καιρό σκεφτόμαστε με βάση αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της αυτοκίνησης κάποια..αστειάκια! Τα αστειάκια μας αυτά τα παραθέτουμε στο άρθρο αυτό...



Το νέο Nisssan Juke


Διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Nissan Juke! Το αυτοκίνητο κρατάει τη σχεδιαστική γλώσσα του μοντέλου που αντικαθιστά ίσως (λέω ίσως) υπερβάλλοντας λιιιιιγο περισσότερο αυτή τη φορά! Αλλάζει επίσης και το όνομα του σε Joke για να μην το παίρνει κανένας στα σοβαρά!

Το νέο Golf 8:


Διέρρευσαν επίσης οι φωτογραφίες του νέου Volkswagen Golf 8. Το νέο Golf 8ης γενιάς θα έχει "ριζοσπαστικές" αλλαγές στην εμφάνισή του όπως μας συνήθισε και στις 2 προηγούμενες γενιές του! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες μας πηγές κατευθείαν από το Wolfsbug, το Golf της 8ης γενιάς θα έχει κατά 2 μιλιμέτρ διάμετρο μεγαλύτερο σήμα στο εμπρόσθιο και 1 μιλιμέτρ στο οπίσθιο μέρος, πιο γυαλιστερές εμπρόσθιες γρίλιες, μια πρόσθετη λωρίδα από νίκελ στο κάτω κάτω μέρος της μάσκας, καθώς και ανασχεδιασμένους..εσωτερικούς καθρέφτες! Οι διαστάσεις του θα είναι αυξημένες κατά 0,2 μιλιμέτρ κατά μήκος και 0,1 κατά πλάτος.


2017: Κατάργηση όλων των downsized κινητήρων



Καθώς βρέθηκαν όλοι οι κινητήρες των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ευρώπη ως ρυπογόνοι, οι κατασκευαστές πρόκειται εντός του έτους 2017 να τους αντικαταστήσουν με αντίστοιχους μη ρυπογόνους ατμοσφαιρικούς με ελάχιστο κυβισμό τα..2 λίτρα!

To νέο Fiat Punto Kale Punto:
H Fiat μετά από το βάφτισμα του ίδιου μοντέλου με τρεις διαφορετικές ονομασίες παρουσιάζοντάς το ως νέο (Grande Punto, Punto Evo, Punto), αποφάσισε να το λανσάρει ακόμα μια φορά! Το "νέο" μοντέλο της λοιπόν στη σουπερμίνι κατηγορία από καλά πληροφορημένες μας πηγές στο carblogger.gr, θα ονομάζεται "Punto kale Punto"!

Mini Sedan


Η Mini, κάνοντας ό,τι μπορεί για να λανσάρει νέες εκδοχές του ταλαίπωρου και καημένου Mini, αποφάσισε να μπει στην κατηγορία των πολυτελών sedan! Στη φωτογραφία που βλέπετε, φαίνονται ξεκάθαρα οι γραμμές του νέου Mini (κατ' ευφημισμόν) sedan που ανταγωνίζεται τα Volkwagen Passat, Opel Insignia , Ford Mondeo!
Σύμφωνα (δεν το ξαναλέμε ξέρετε εσείς!) η μαμά BMW θα παρουσιάσει εκδοχές του κατακαημένου Mini και στα large SUV, sport SUV και ένα supercar βασισμένο στο πάτωμα του..i8!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...