27 Μαρ 2017

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017: Η Εθνική Τράπεζα "σκοτώνει" επιβατικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τιμές πώλησης από 400 ευρώ!

Άρχισε η από πολύ καιρό αναμενόμενη από την θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας που ασχολείται με leasing η διάθεση ενός μεγάλου αριθμού επιβατικών αυτοκινήτων!



Μετά από επικοινωνία μας στο carblogger.gr με το τμήμα πώλησης εξοπλισμού της Εθνικής Τράπεζας πληροφορηθήκαμε ότι διατίθεται πλέον ένας μεγάλος αριθμός επιβατικών αυτοκινήτων (ίσως και κατασχεμένων?) προς πώληση. Η ιδιαιτερότητα στην διάθεση αυτή είναι ότι τα αυτοκίνητα θα διατίθενται προς πώληση με συγκεκριμένη τιμή και δεν θα αναμένεται από τον υποψήφιο αγοραστή προσφορά όπως γινόταν σε προηγούμενες περιπτώσεις.
Απόσπασμα του πίνακα των επιβατικών που διατίθενται μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

 
Οι προσφορές θα υποβληθούν στην ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕΧΜ, e-mail:sales@ethnolease.gr ή στο fax 210 5195109, από την 23η Μαρτίου 2017 έως και την 7η Απριλίου 2017. Τα έξοδα μεταβίβασης και τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 βαρύνουν τους αγοραστές.Σε περίπτωση που κατά την αξιολόγηση των προσφορών, μετά την 7η Απριλίου 2017, υπάρχουν περισσότεροι του ενός πλειοδότες με ισόποσες προσφορές για το ίδιο αυτοκίνητο, θα ζητείται μόνο από αυτούς βελτίωση των προσφορών τους, προκειμένου να αναδειχτεί ο τελικός πλειοδότης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμόδιους της εταιρείας μας, κo Δ.Αναστάκο T. 210-5195091 και κo Α.Κορομβόκη T. 210-5195090,e-mail:sales@ethnolease.gr ή Fax : 210-5195109.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Στο "σφυρί" 42 επαγγελματικά αυτοκίνητα από την Εθνική Τράπεζα τον Απρίλιο 2017!

Για να δείτε τον πλήρη πίνακα ακολουθήστε τον σύνδεσμο
Πληροφορίες για τα επιβατικά αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα προς πώληση, με βάση τις πληροφορίες μας στο carblogger.gr καθώς και υποβολή προσφορών, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας

Για τα τελευταία νέα και άλλες ειδήσεις σε σχέση με κατασχεμένα αυτοκίνητα, επισκεφθείτε τη σελίδα Κατασχεμένα  στο ιστολόγιο μας

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...