3 Νοε 2017

Προσιτά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με αναδιπλούμενα φώτα!

Για όλους εμάς που έχουμε ζήσει τις δεκαετίες του '80 και '90 σαν έφηβοι ή νέοι, τα αναδιπλούμενα φώτα προσδίδουν το χαρακτηρισμό "σπορ" σε ένα αυτοκίνητο και προϊδεάζουν για την ταχύτητα και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Έτσι, για εμάς τους νοσταλγούς των αναδιπλούμενων φώτων, κάνουμε μια έρευνα εδώ στο carblogger.gr για τα προσιτά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν το χαρακτηριστικό αυτό και μπορεί να βρει κανείς στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένου.

Θέτοντας ως οροφή το ποσό των 5000 ευρώ σας παρουσιάζουμε τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς με αναδιπλούμενα φώτα και να κάνει έτσι ένα παιδικό ή εφηβικό όνειρό του πραγματικότητα!

1. Mazda 323F



To 323F είναι το πιο προσιτό αυτοκίνητο που μπορεί να βρεί κανείς στην αγορά με αναδιπλούμενα φώτα. Έχει κινητήρα 1600 κ.εκ και μπορεί να το αγοράσει κανείς με τιμές κάτω από 1000 ευρώ.

2. Toyota Celica



Η 3η, 4η και 5η γενιά της Toyota Celica διέθετε αναδιπλούμενα φώτα. Ιδιαίτερα τα αυτοκίνητα της 5ης γενιάς που παράχθηκαν μεταξύ 1989-93, μπορεί να βρει κανείς αρκετά από αυτά και σε πολύ καλή κατάσταση με τιμές που αρχίζουν από 1000-1500 ευρώ περίπου

3. Mazda MX-5



Το roadster της Mazda της ειδικά αυτό 1ης γενιάς με τα αναδιπλούμενα φώτα, αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον Έλληνα καταναλωτή. Γι' αυτό και υπάρχει πληθώρα μοντέλων στην αγορά μεταχειρισμένων με τιμές που αρχίζουν από 2500 ευρώ περίπου.

4. Nissan 200SX



Ένα από τα αυτοκίνητα που αγαπήθηκαν πολύ από τους Έλληνες petrolheads τη δεκαετία του '90 ήταν το 200SX. Και όχι άδικα καθώς τα είχε όλα! Χαμηλή σπορ γραμμή, αναδιπλούμενα φώτα, κινητήρας 1800 κ. εκ με turbo και πίσω κίνηση! Δεν έχουν μείνει και πολλά στην αγορά σήμερα. Αυτά που υπάρχουν έχουν τιμές που αρχίζουν από 4000 ευρώ περίπου.

5. Porsche 924



Η Posche 924 ειναι μια πλεον απο τις επιλογες του Ελληνα αγοραστη. Βεβαια τα διαθεσιμα αυτοκινητα ειναι ελαχιστα αλλα για καποιον που εφηβος ειχε στο δωματιο του αφισα απο το αυτοκινητο αυτο, τωρα μπορει να τα αποκτησει με τιμες που αρχιζουν απο 3500 ευρω περιπου

6. Fiat X 1/9


Το X1/9 παρολο που παραχθηκε μεχρι το 1972 ως το 1989, αποτελει μαια απο τις επιλογες του ελληνα αγοραστη.Καισε αυτη την περιπτωση, ελαχιστα αυτοκινητα υπαρχουν στην αγορα με τιμες που αρχιζουν απο 3500 ευρω


7. Honda Prelude



Η 2η και η τριτη γενια του Honda Prelude διεθετε αναδιπλουμενα φωτα. Δυστυχως η 2η γενια ειναι πολυ παλια και η 3η ειχε κινητηρες που αρχιζουν απο τα 2 λιτρα. Επισης και στην περιπτωση αυτη υπαρχουν ελαχιστα μοντελα στην αγορα με τιμες που αρχιζουν απο 1500 ευρω.

8. Volvo 480



Οσο και να μην το πιστευετε, το εικονιζομενο αυτοκινητο ειναι Volvo. Ηταν απο τα πιο τολμηρα σχηματα της φιρμας στη δεκαετια του '80 με hatchback γραμμη, κινητηρες turbo 1,8 λιτρων και αναδιπλουμενα φωτα! Δυστυχως το μοντελο σπανιζει στην αγορα αυτοκινητου, αποτελει ωστοσο μια ενδιαφερουσα επιλογη με τιμες απο 1500 ευρω περιπου.

Παρολο που υπαρχουν στην αγορα και τα Mazda RX-7, Toyota MR2 και Lotus Elan, ειτε ειναι σχεδον ανυπαρκτα στην αγορα ως μεταχειρισμενα, ειτε ξεφευγουν πανω απο το οριο των 5000 ευρω που θεσαμε

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...