15 Ιουλ 2018

Ποιές είναι οι μάρκες με τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες;

Ακούμε πολλούς φίλους μας να λένε "εγώ δεν αλλάζω τη Ρενώ ή την Toyota" με άλλα λόγια μένουν πιστοί στα μοντέλα μιας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου. Ποιες όμως είναι οι μάρκες που οι ιδιοκτήτες τους μένουν πιστοί σε αυτές; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται από την Edmunds Trade-In Loyalty για τους πελάτες της αμερικανικής αγοράς και είναι αποκαλυπτική!

Η εν λόγω εταιρία μετά απο έρευνα της που διάρκεσε 10 ολόκληρα χρόνια (2007-17) εδωσε στη δημοσιοτητα τα αποτελέσματα σε σχέση με τις μάρκες αυτοκινήτων που έχουν τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες για την αγορά των ΗΠΑ σύμφωνα με τις πηγές μας στο carblogger.gr.  Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν φυσικά την ποιότητα και την αξιοπιστία κάποιων κατασκευαστών αλλά και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν ξαχωριστα τα μοντέλα τους.

Διαβάστε επίσης: Ποιες είναι οι κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων και πόσο κοστιζουν

 Όπως θα δείτε στα παρακάτω διαγραμματα, η Toyota για ακόμη μια φορά είναι στην κορυφή ακολουθούμενη από κάποιους αλλους Ιάπωνες κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις.

Όσον αφορά τις πολυτελείς μάρκες την πρωτιά κατέχει η Lexus ακολουθούμενη από τη Mercedes και την audi και την Land Rover:


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...