19 Απρ 2021

Τρία εθιστικά παιχνίδια με αυτοκίνητα που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε στο PC σας δωρεάν!

Αν είστε λάτρεις του αυτοκινήτου, και διαθέτετε έναν προσωπικό υπολογιστή σίγουρα θα έχετε μπει στον πειρασμό να παίξετε έστω και μια φορά ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα. Αν ναι, το παρόν άρθρο θα σας φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον! Ψάξαμε κα βρήκαμε τρία εθιστικά παιχνίδια που μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα παίξετε δωρεάν!


Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να βρει "λαβράκια" για οποιοδήποτε θέμα επιθυμεί. Εμείς στο carblogger.gr ως λάτρεις του αυτοκινήτου, των υπολογιστών αλλά και του gaming, βρήκαμε τα παρακάτω παιχνίδια που μπορεί να μην είναι οι τελευταίες εκδόσεις, είναι όμως συναρπαστικά και εθιστικά! Παρακατω κάνουμε μια μικρή παρουσίαση και αναφέρουμε τις πηγές από όπου βρήκαμε τα παιχνίδια αυτά.
Προσοχή! 
Τα παιχνίδια που αναφέρουμε τα βρήκαμε σε νόμιμα sites

1. DRIV3R


Το Driver 3 (τυποποιημένο ως DRIV3R) είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, η τρίτη δόση της σειράς Driver . Αναπτύχθηκε από την Reflections Interactive , δημοσιεύθηκε από την Atari, Inc. και κυκλοφόρησε στο PlayStation 2 και το Xbox στις 21 Ιουνίου 2004.
Κατεβάσαμε το Driv3r και το εγκαταστήσαμε στον υπολογιστή μας σε Windows 8 και 10. Εκτελείται κανονικά σε λειτουργία συμβατότητας (combatibility mode) για Windows XP service Pack 3

Το dri3r μπορείτε να το κατεβάσετε από το site oldgamesdownload.com2. Test drive unlimited


Το Test Drive Unlimited είναι ένα ανοιχτό παγκόσμιο αγωνιστικό βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Eden Games και δημοσιεύθηκε από την Atari για Xbox 360 και Microsoft Windows . Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 125 σπορ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και ένα ανάγλυφο που διαμορφώνεται στη Χαβάη και διαθέτει περίπου 1.000 μίλια (1.600 χιλιόμετρα) δρόμων και αυτοκινητοδρόμων
Κατεβάσαμε το Test Drive Unlimited και το εγκαταστήσαμε στον υπολογιστή μας σε Windows 8 και 10. Εκτελείται κανονικά σε λειτουργία συμβατότητας (combatibility mode) για Windows XP service Pack 3
Με το παιχνίδι αυτό πορωθήκαμε πραγματικά! Τα γραφικά είναι πολύ καλά για παλιότερο παιχνίδι και  τα αυτοκίνητα έχουν πολύ ρεαλιστική συμπεριφορά!

Το  Test Drive Unlimited μπορείτε να το κατεβάσετε από το site oldgamesdownload.com3.  TOCA Race driver


To TOCA Race Driver είναι ένα παιχνίδι αγώνων βίντεο που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Codemasters για το PlayStation 2 , Microsoft Windows και Xbox . Είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς TOCA . Τα αγωνιστικά στοιχεία του παιχνιδιού συνέχισαν να λαμβάνουν θετικές κριτικές και το παιχνίδι πήγε κατευθείαν στο νούμερο ένα στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου.
Κατεβάσαμε το TOCA Race Driver και το εγκαταστήσαμε στον υπολογιστή μας σε Windows 8 και 10. Εκτελείται κανονικά σε λειτουργία συμβατότητας (combatibility mode) για Windows XP service Pack 3
Το TOCA Race Driver μπορείτε να το κατεβάσετε από το site oldgamesdownload.comΑν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...