13 Ιουλ 2022

Πουλήστε ..μούρη αγοράζοντας αυτοκίνητο με..1000-1500 ευρώ ΟΧΙ από δημοπρασία!

Γενικά, είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας να πουλάμε μούρη και να εντυπωσιάζουμε τους γύρω μας. Ένα χλιδάτο αυτοκίνητο είναι ένας από τους καλύτερους τρ΄πους να το καταφέρουμε αυτό. Για όσους λοιπόν το έχετε το μικρόβιο του "πουλ μουρ", σας έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις για να το καταφέρετε με..αστείο κόστος αγοράς!

Για όσους λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο -όχι από δημοπρασία αλλά από κάποιον ιδιώτη ή έμπορο- που θα ανεβάσει το γόητρό σας και θα σας κοστίσει όσο ένα..iphone (!!!), μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση και να δείτε τις προτάσεις μας στο carblogger.gr με αυτοκίνητα που με εγγύηση γυρίζουν κεφάλια!

BMW 520i 


Τα χρόνια μπορεί να περάσανε, η λιμουζίνα όμως της BMW κρατάει ακόμα ψηλά τη σημαία της φίρμας και σας αναβαθμίζει σε..εργοστασιάρχη! Ωστόσο προσοχή στο τέλος της χρονιάς, πρέπει να καταβάλλετε 660 ευρώ τέλη κυκλοφορίας!

Chrysler Stratus


Για τους λάτρες της αμερικανιάς, υπάρχει λύση! Το Stratus με το επιβλητικό παρουσιαστικό και την τεράστια μάσκα μας δίνει μια προσιτή γεύση του αμερικάνικου ονείρου!

Honda CRV


Για τους λάτρεις των SUV υπάρχουν ουκ ολίγες λύσεις! Το CRV εκτός από αξιόπιστο (ιαπωνικό γαρ) και σχετικά οικονομικό σε καύσιμο, δίνει και το κάτι τις σε κύρος!

Kia Sportage 


Το επιβλητικό SUV της εικόνας, μπορεί να γίνει δικό σας για να κοιτάτε αφ' υψηλού τους γύρω σας και την κίνηση στους δρόμους έχοντας έναν άλλον αέρα! Και στην περίπτωση αυτή, ο κινητήρας των 2 λίτρων, συνεπάγεται υψηλά τέλη κυκλοφορίας.

Mercedes E200


Την βλέπαμε μια φορά κι έναν καιρό την Ε200 στους δρόμους και λέγαμε "ποιό ματσό την κυκλοφοράει!". Σήμερα, μπορούμε εμείς να την κυκλοφοράμε και να κάνουμε αυτούς που δεν παρακολουθούν το carblogger.gr να εντυπωσιάζονται με την πάρτη μας!

Saab 9-3 cabrio


Μπορεί η Saab να μην υπάρχει πια σαν κατασκευαστής, τα αυτοκίνητα της διατηρούν ακόμη την premium αίγλη τους δίνοντας κύρος στους κατόχους τους!

Subaru Forester


Το Forester συνδυάζει προφιλ SUV με επίκαιρη εμφάνιση και καλές επιδόσεςι και οδική συμπεριφορά και είναι μέσα στη μόδα που θέλει τα αυτοκίνητα ψηλά και επιβλητικά. Και σε αυτή την περίπτωση τα 2000 κυβικά από τη μια συνεπάγονται υψηλά τέλη, από την άλλη έχουν ρίξει στο ναδιρ τις τιμές αξιόλογων αυτοκινήτων!

Volvo S80


Κυκλοφορήστε σαν..υπουργός (αρκεί να βρείτε σωφέρ!) δίνοντας για την αγορά ενός Volvo S80 1000-1500 ευρώ και ψαρώστε συγγενείς, γείτονες και το κορίτσι που μέχρι τότε δεν σας έδινε σημασία!

Πως σας φαίνεται η παραπάνω έρευνα; Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook για να σχολιάσετε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...