22 Ιουλ 2023

Τα 5 πιο δημοφιλή αυτοκίνητα supermini στην Ελλάδα

 Η κατηγορία των μοντέλων supermini αποτελεί -εδώ και πολλά χρόνια- τη μεγαλύτερη δεξαμενή πωλήσεων της ελληνικής αγοράς. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί καταγράφουμε τα πέντε πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας.

α μοντέλα της κατηγορίας supermini (ή μικρά) χαρακτηρίζονται από αμαξώματα με μήκος έως 4,1 μ. και αποτελούν την βασική επιλογή αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου για την πλειονότητα των Ελλήνων καθώς καταλαμβάνουν μερίδιο αγοράς 28% επί του συνόλου των ετήσιων ταξινομήσεων της ελληνικής αγοράς.
Περίπου ένας στους τρεις αγοραστές επιλέγει μοντέλο από την κατηγορία B, που έχει στις τάξεις της 19 μοντέλα. Αυτή τη φορά ασχολούμαστε με τα πέντε μοντέλα που είναι πρώτα σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

Opel Corsa
H έκτη γενιά Corsa συνεχίζει την παράδοση της Opel στην σχεδίαση και κατασκευή μικρών, ποιοτικών τεχνολογικά άρτιων μοντέλων. To Corsa βασίστηκε στην πλατφόρμα EMP1 της Peugeot-Citroen που έχουν μοντέλα όπως το 208 και το C3. Η συνεργασία με τους Γάλλους επεκτάθηκε και στην τεχνολογία με κινητήρες και κιβώτια να τοποθετούνται στο σύγχρονο Corsa...

Διαβάστε περισσότερα στο www.topgeargreece.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...