5 Σεπ 2011

VW Up!, Fiat Panda, Kia Picanto: Νεοι παίκτες στην αρένα της πολης

Με την τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει σε δισθεώρητα ύψη, την κίνηση στις πόλεις να γίνεται ασφυκτική, και τις θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο να είναι όσες οι ψύλλοι στα άχυρα, τα μίνι αυτοκίνητα πόλης κρατούν εξέχουσα θέση στα υπ'όψην των υποψήφιων αγοράστών. Πόσο μάλιστα αν τα αυτοκίνητα αυτά έχουν χώρους και σταθερότητα στο δρόμο για να υποστηρίξουν και εξορμήσεις "εκτός των τειχών"!
Και να λοιπόν τρεις δυνατοί παίκτες στην αρένα της πόλης που σύντομα θα δούμε στις εκθέσεις αυτοκινήτων (το Picanto διατίθεται ήδη) που διεκδικούν την προτίμηση μας. 
Τα ολόφρεσκα VW Up και FIAT Panda παρουσιάζονται σε λίγες μέρες στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που ανοίγει τις πύλες τις στις 15/9 και σε μερικούς μήνες θα είναι διαθέσιμα στις εκθέσεις αυτοκινήτων, ενώ το Kia Picanto είναι διαθέσιμο εδώ και 2 μήνες περίπου σε αρκετά ελκυστική τιμή.
Και τα τρια αυτοκίνητα έχουν 
  • νέους οικολογικούς κινητήρες με ρύπους CO2 κάτω από 100gr/km άρα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και άρα οικονομία στο καύσιμο, 
  • καλό πάτημα στο δρόμο
  • καλούς χώρους για τέσσερεις επιβάτες, χώρο αποσκυοών που συναγωνίζεται αυτοκίνητα της αμέσως μεγαλύτερης κατηγορίας, 
  • πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και 
  • ενδιαφέρον design!
Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά των τριών "παικτών"


Τα αίματα λοιπόν έχουν ανάψει στη μικρή κατηγορία και η μάχη αναμένεται συναρπαστική μεταξύ των τριών μονομάχων που θα διεκδικήσουν την κορυφή της μικρής κατηγορίας και ενός μεγάλου μέρους της πίτας των πωλήσεων. Τα εν λόγω αυτοκίνητα εκτιμούμε ότι θα πάρουν μερίδιο και από την αμέσως επόμενη κατηγορία, μιας και τα χαρακτηριστικά τους που παρουσιάζουμε είναι πολύ ελκυστικά και από άποψη χώρων!

Πηγές

Ιστότοπος του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...