19 Οκτ 2012

Έρχονται νέα μοντέλα αυτοκινήτων; Ευκαιρία για αγορά των απερχόμενων! - Οκτώβριος 2012

Από όλα σχεδόν τα αυτοκινητιστικά περιοδικά και ιστότοπους που ασχολούνται με το αυτοκίνητο προβάλλονται τα νέα μοντέλα που πρόκειται να έρθουν στην ελληνική αγορά. Μοντέλα αυτοκινήτων που αντικαθιστούν παλιότερα και μπορεί να είναι είτε εντελώς νέα, είτε να αποτελούν ένα φρεσκάρισμα (facelift) των παλιότερων. 
Η άφιξη νέων μοντέλων στην αγορά αυτοκινήτου, δημιουργεί πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την αγορά αυτών που αντικαθίστανται! Οι εταιρίες πώλησης αυτοκινήτων θέλοντας να "ξεφορτωθούν" το στοκ που έχουν από τα απερχόμενα μοντέλα, κάνουν πολλές φορές πάρα πολύ καλές προσφορές σε επίπεδο τιμών αλλά και διακανονισμών!




Κάτι άλλο που συμβαίνει με τα απερχόμενα μοντέλα και αποτελεί λόγο αγοράς τους είναι το εξής: Κάθε νέο μοντέλο που εμφανίζεται στην αγορά, έχει πολλές φορές μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα, τα οποία οι κατασκευαστές τα λύνουν κατά τη διάρκεια παραγωγής του. Έτσι, τον καιρό που πλησιάζει να τελειώσει η καριέρα ενός μοντέλου, έχουν λυθεί πολλά προβλήματα αξιοπιστίας κάτι που αποτελεί επίσης κίνητρο αγοράς τους.
Σε προηγούμενο μας άρθρο πριν από 7 περίπου μήνες είχαμε πραγματοποιήσει μια έρευνα ποια μοντέλα αντικαθίστανται, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να αναζητήσουν προσφορές τότε. Ο καιρός πέρασε, και ήρθε η ώρα να κάνουμε ξανά την ίδια έρευνα. Έτσι στο carbloggergr σας παρουσιάζουμε για τον Οκτώβριο του 2012 σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα περιοδικά και ιστότοπους, τα μοντέλα που πρόκειται να λήξει ή έχει λήξει πολύ πρόσφατα η "θητεία" τους. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι από τα απερχόμενα μοντέλα.

Dacia Sandero

Το νέο Sandero λανσάρεται στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και ήδη πωλείται στη Γαλλία. Ρωτήστε για εκπτώσεις για το υπάρχον μοντέλο που αντικαθίσταται


Ford Fiesta


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως θα μπορούσε να γίνει ομορφότερο το Fiesta που κυκλοφορεί. Η Ford το αντικαθιστά με μια facelift έκδοση του. Ρωτήστε για προσφορές!

Kia Cee'd

Το εντελώς νέο Cee'd έχει παρουσιαστεί ήδη από την άνοιξη και διατίθεται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Μάλλον η εδώ αντιπροσωπεία έχει αρκετά μεγάλο στόκ γι' αυτό ακόμη διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο το οποίο όμως έχει αποδείξει την αξία του πολύπλευρα και συνοδεύεται και με 7ετή εγγύηση.


Mitsubishi Colt


Το Colt μετράει ήδη αρκετά χρόνια στην αγορα. Ο αντικαταστάτης του έχει παρουσιαστεί ήδη στην τελευταία έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο και είναι ζήτημα χρόνου η αντικατάσταση του. Ρωτήστε για προσφορές στο υπάρχον μοντέλο

Renault Clio

Παρόλο που το νέο Clio αναμένεται να τα πάει πολύ καλά στην αγορά, το υπάρχον είναι ένα πολύ λό αυτοκίνητο με καλούς κινητήρες και χώρους. Αν σας αρέσει κάντε μια βόλτα από την αντιπροσωπεία για προσφορές!

Toyota Auris


Δεν μας πολυάρεσε στις φωτογραφίες το νέο Auris. Αν συμφωνείτε κι εσείς και σας κάνει "κλικ" αυτό που βλέπετε στην εικόνα, ρωτήστε για προσφορές στην αντιπροσωπεία!

VW Golf


Εδώ παίζουμε το παιχνίδι "βρείτε τις διαφορές παλιού και νέου Golf"! Η εμμονή των Γερμανών να κρατήσουν το σχήμα του υπάρχοντος με μικρές διαφορές στο νέο, δεν μας πειράζει καθόλου μιας και το υπάρχον είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που ακόμη και σήμερα ψηφίζεται από την πλειοψηφία του αυτοκινητιστικού τύπου ως το καλύτερο μικρομεσαίο. Αν λοιπόν σας αρέσει, ίσως δεν αξίζει να περιμένετε το νέο μοντέλο που ανακοινώθηκαν ήδη οι τιμές του και ζητήστε προσφορά για το υπάρχον!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...