23 Οκτ 2012

Seat Mii από 7579 ευρω!

Το πληροφορηθήκαμε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας! Ο έτερος κλώνος του  VW Up (ο άλλος είναι το Skoda Citigo) από τη Seat σε τιμή κανόνι! Αλήθεια είναι λοιπόν ότι η αρχική τιμή που διατίθεται στο Seat Mii είναι αυτή που αναφέρεται στον τίτλο του άρθρου.Διαβάζουμε στο auto.in.gr  ότι με 7.579 ευρώ μπορεί να αποκτήσει κανείς το τρίθυρο Mii των 60 ίππων στην εξοπλιστική έκδοση Reference, η οποία περιλαμβάνει ABS, ESP, τέσσερις αερόσακους και μηχανικό κλιματισμό. Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος της απόσυσρσης και έκπτωση 500 ευρώ.
Στην πλουσιότερη έκδοση Style έρχονται να προστεθούν τα ηλεκτρικά παράθυρα, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, το ηχοσύστημα με θύρα AUX-In και έξι ηχεία, τα διαιρούμενα πίσω κάθισμα και το ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος κάθισμα οδηγού, αυξάνοντας την τιμή του αυτοκινήτου στα 8.276 ευρώ.

Αντιστοίχως, η επιβάρυνση για τις εκδόσεις Εcomotive, που μεταξύ άλλων διαθέτουν σύστημα start&stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάτω από το όριο των 100 γραμ./χλμ., φτάνει τα 350 ευρώ, ενώ με 370 ευρώ μπορεί κανείς να αποκτήσει τις δύο επιπλέον πόρτες και την χρηστικότητα των πεντάθυρων εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Οι ισχυρότερες εκδόσεις του Mii, οι οποίες αποδίδουν 75 ίππους και 95 Nm ροπής, επιβαρύνονται με 500 ευρώ, ξεκινώντας από τα 8.276 ευρώ (τιμή με όφελος απόσυρσης και επιπλέον έκπτωση 500 ευρώ) και προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής ενός αυτόματου κιβωτίου πέντε σχέσεων (επιπλέον κόστος 850 ευρώ). 

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το VW Up στο οποίο βασίζεται το Mii έχει τον επίζηλο τίτλο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς (world car of the year) και είναι το μοναδικό αυτοκίνητο κατηγορίας μίνι με χώρο αποσκευών που ανέρχεται στα 250 λίτρα! Διαθέτει επίσης χώρους για επιβάτες που αντιστοιχούν σε αυτοκίνητα της αμέσως επόμενης κατηγορίας! 
Σε συνδυασμό με τα κολακευτικά σχόλια που έχουμε διαβάσει και για το πάτημα του αυτοκινήτου στο δρόμο, την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του, και τα 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euroncap, πιστεύουμε ότι η τιμή του Seat Mii είναι πραγματικό κελεπούρι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...