17 Φεβ 2013

Η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό της Vencer για το σχεδιασμό ενός supercar

Το πάθος για τα αυτοκίνητα δεν περιορίζεται μόνο στο να οδηγούμε, αξιολογούμε και να γράφουμε γι' αυτά. Σχεδιάζουμε επίσης ερασιτεχνικά επίσης αυτοκίνητα κάθε μεγέθους  κατηγορίας και τιμής. Εδώ το όριο το θέτει μόνο η φαντασία μας. Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό σχεδίου της General Motors για το μελλοντικό Opel Ampera. Εδώ σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή μας σε έναν νέο διαγωνισμό σχεδίου, αυτή τη φορά ενός Ολλανδού κατασκευαστή supercars με το όνομα Vencer




Έτσι στα πλαίσια της συμμετοχής μας έχουμε δημιουργήσει σε λογισμικό CAD σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ένα μοντέλο supercar. Για να δείτε όλα τα σχέδια μας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα  και να πατήσετε στο πλήκτρο "Like" (εφόσον έχετε προφίλ στο facebook) για να ψηφίσετε υπέρ της συμμετοχής μας. 
Μπορείτε αν έχετε κι εσείς το μικρόβιο του σχεδιασμού αυτοκινήτων να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αυτόν ακολουθώντας τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να ανεβάσετε τα σχέδια σας. 
Αρκετοί συμπατριώτες μας έχουν συμμετάσχει στο διαγωνισμό αυτόν οπότε μπορείτε να δείτε και τις δικές τους δημιουργίες και να τους υποστηρίξετε, όπως και πολλών άλλων επαγγελματιών και ερασιτεχνών του χώρου και να απολαύσετε τις δημιουργίες τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...