22 Απρ 2013

Οι μάρκες αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψη σας την αξιοπιστία του σε βάθος χρόνου διότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα αυτοκίνητα των 8 βασικών κατασκευαστών στον κόσμο


Τα αυτοκίνητα της Toyota (συμπεριλαμβανομένων και των Lexus) έχουν τα λιγότερα προβλήματα αξιοπιστίας. Τα παλαιότερα Hyundai και Kia τείνουν να μην είναι πολύ αξιόπιστα, αλλά τα νεότερα μοντέλα είναι πολύ πιο αξιόπιστα. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων της Νότιας Κορέας έχουν βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα των οχημάτων τους τα τελευταία χρόνια
Τα αυτοκίνητα της Ford είναι πιο αξιόπιστα σε όλες τις ηλικίες από ό, τι κάποιων άλλων, και συναγωνίζονται σε νεώτερα αυτοκίνητα κάτω των πέντε ετών αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Nissan.
Τα παλιότερα μοντέλα Volkswagen (συμπεριλαμβανομένων των Audi) ήταν τα πιο προβληματικά. Ένα τυπικό Volkswagen ή Audi 8 ετών, έχει σχεδόν τρεις φορές περισσότερα προβλήματα από ένα  Toyota της ίδιας ηλικίας. 
Το παρακάτω διάγραμμα αξιοπιστίας που καλύπτει τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, βασίζεται σε πρόσφατα στοιχεία από την έρευνα της consumerreport, όπου συμμετείχαν πάνω από 1,4 εκατομύρια καταναλωτές. 

Στον οριζόντιο άξονα είναι η ηλικία των αυτοκινήτων που εξετάζονται και στον κατακόρυφο άξονα είναι ο μέσος όρος των προβλημάτων που έχουν εμφανιστεί ανά 100 αυτοκίνητα σε ένα έτος. Όσο πιο χαμηλά βρίσκεται η γραμμή που αναπαριστά την αξιοπιστία του κάθε κατασκευαστή, τόσο πιο αξιόπιστος είναι.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...