25 Ιουλ 2013

Καλός φίλος του blog πουλάει το αυτοκίνητο του *Πουλήθηκε*

Είναι περίεργο συναίσθημα ο αποχωρισμός από το αυτοκίνητο μας. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό μας υπηρέτησε πιστά όσον καιρό ήταν στην κατοχή μας χωρίς να μας απασχολήσει με προβλήματα και άλλα τερτίπια. Σ' αυτή την φάση βρίσκεται και ο καλός μας φίλος Λάζαρος που κυρίως για οικονομικούς λόγους αναγκάζεται να αποχωριστεί το Mazda 323F του.


Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 1992 και έχει 236000 πραγματικά χιλιόμετρα. Διαθέτει υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και CD player, είναι εξαιρετικά προσεγμένο τόσο το αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό και τα μηχανικά του μέρη.
Για το Mazda 323F έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν με θετικά σχόλια τόσο στο άρθρο μας Οι φίλοι μιλάνε για τα αυτοκίνητα τους, όσο και στο άρθρο Μεταχειρισμένα αυτοκινητα με στύλ και με 1000 ευρώ. Θεωρούμε ευκαιρία λοιπόν ένα προσεγμένο μετχαιρισμένο αυτοκίνητο που διαθέτει στυλ, αξιοπιστία και επιδόσεις σε τιμή κάτω από 1000 ευρώ!
Όσοι ενδιαφέρεστε για το εν λόγω αυτοκίνητο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον φίλο μας καλώντας στο τηλέφωνο 6981009868.
Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...