27 Απρ 2015

Πρωταθλητές Ελλάδας η ομάδα Team-RESET στα πλαίσια του διεθνή σχολικού διαγωνισμού F1 in Scools!

Για τη Θεσσαλονικιώτικη σχολική ομάδα Team-Reset που συμμετέχει στο διαγωνισμό F1 in Scools και τα φιλόδοξα και γεμάτα πάθος παιδιά που την απαρτίζουν έχουμε ξαναγράψει σε προηγούμενο μας άρθρο. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε ξανά στην ομάδα για να σας ενημερώσουμε για τα χαρμόσυνα νέα που μας φέρνει: Είναι πρωταθλητές πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο!

Το εισιτήριο για τον παγκόσμιο σχολικό διαγωνισμό F1 in Scools κέρδισε η Team-Reset που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας επικρατώντας μεταξύ 16 ομάδων. Οι ομάδες διαγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 26/4/2015 στο χώρο του σχολείου "Ανατόλια". Δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα ήταν η Road Runners και τρίτη η Veloc.
Η νίκη αυτή έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες μηνών του Νίκου Σαμαρά, Θάνου Τσιλιμιγκάκη, Χάρη Παπαδόπουλου, Ιωάννη Καραμανλίδη, Αλέξανδρου Τρόντζου και Θάλειας Κάλφα  που αποτελούν την Team-Reset.
Εμείς στο carblogger.gr με τη σειρά μας τους συγχαίρουμε από καρδιάς και θεωρούμε καθήκον μας να προάγουμε την προσπάθεια τους και τους ευχόμαστε Νίκη και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διαξαχθεί στη Σιγκαπούρη στις 13-16 Σεπτεμβρίου 2015!
Η ιστοσελίδα της ομάδας όπου υπάρχει πλούσιο υλικό για το μοντέλο, την ομάδα καθώς καθώς και σχετικό φωτογραφικό υλικό είναι η http://team-reset.gr/ 
Η σελίδα της ομάδας στο facebook είναι η www.facebook.com/team.reset

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...