6 Ιουλ 2015

10 διασημότητες (celebrities) που οδηγούν "σαραβαλάκια"!

Όταν σκεφτόμαστε τη ζωή διάσημων ανθρώπων είτε είναι τραγουδιστές, σταρ του σινεμά, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μας έρχεται στο μυαλό μια ζωή μέσα στη χλιδή. Έχοντας αυτά στο μυαλό , μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι υπάρχουν διασημότητες που προτιμούν να μετακινούνται με πρακτικά και φθηνά αυτοκίνητα που μπορεί να τα βρει κανείς στον τοπικό αντιπρόσωπο αλλά και σε μια μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!



Το πιθανότερο μέχρι τώρα είναι να τύχει να  διαβάσετε κάποια λίστα με τα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγούν celebrities. Έτσι όλοι έχουμε διαβάσει για τον ηθοποιό του Hollywood που κυκλοφορεί με Rolls Royce, τον ποδοσφαιριστή που μόλις απέκτησε την καινούργια του Ferrari και τον ροκ σταρ που  οδηγάει μια Lamborghini. Στο άρθρο αυτό θα ασχοληθούμε στο carblogger.gr με celebrities που οδηγούν φθηνά (για τα δικά τους δεδομένα) αυτοκίνητα. Σας υποσχόμαστε ότι δε θα συναντήσετε ούτε μια Ferrari! 

10. Britney Spears – Mini Cooper 


 H σταρ της ποπ μουσικής Britney Spears από το 1999 χάρη στο άλμπουμ της Baby one more time απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και πολλά εκατομμύρια δολάρια στο πορτοφόλι της. Όπως και πολλές άλλες διασημότητες έτσι και η Britney Spears έχει στην κατοχή της ένα μεγάλο και πανάκριβο σπίτι και συχνά πυκνά κάνει ταξίδια σε τροπικούς προορισμούς. Στο γκαράζ του σπιτιού της έχει όμως μεταξύ άλλων και ένα «ταπεινό» Mini Cooper cabrio αξίας περίπου 25000 ευρώ. 

 9. Leonardo DiCaprio – Toyota Prius 


To 1997 o Leonardo DiCaprio έγινε παγκοσμίως γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία «Τιτανικός». Παρόλο που στο παρελθόν έχει παίξει και σε πολλές άλλες ταινίες, ο «Τιτανικός» τον έκανε έναν από τους μεγαλύτερους σταρς του Hollywood. Με τα εκατομμύρια δολαρίων που του απέφεραν τα κέρδη από τις ταινίες, θα περιμέναμε να οδηγεί κάποιο ακριβό υπεραυτοκίνητο. Αντί αυτού ο Leonardo DiCaprio έχει φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι ουκ ολίγες φορές με ένα Toyota Prius δεύτερης γενιάς που μπορεί να το βρεί κανείς σήμερα ως μεταχειρισμένο με 6-7000 ευρώ! 

8. Justin Timberlake – Volkswagen Jetta


Είναι πολύ δύσκολο να μη γνωρίζει κανείς τον Justin Timberlake. Μετά από μια δεκαετία πετυχημένης καριέρας στο ποπ συγκρότημα NSYNC, ακολούθησε σόλο ακόμη πιο πετυχημένη καριέρα. Έχει εμφανιστεί σε 17 ταινίες έβγαινε με την Britney Spears και πρόσφατα παντρεύτηκε την επίσης πετυχημένη ηθοποιό Jessica Beal. Με δεκάδες εκαταμύρια δολάρια ετήσια έσοδα, θα πίστευε κανείς ότι ο Justin Timberlake θα φωτογραφιζόταν σε Porsche, Ferrari και Maserati. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον συνέλαβε αρκετές φορές να οδηγάει ένα Volswagen Jetta (ή Bora όπως είναι γνωστό στην ευρωπαϊκή αγορά) 4ης γενιάς που σήμερα μπορεί να το αγοράσει κανείς μεταχειρισμένο με..3000 ευρώ! 

7. Clint Eastwood – GMC Typhoon


Ο ηθοποιός-θρύλος και παραγωγός Clint Eastwood γνώρισε τη δημοσιότητα από τη συμμετοχή του σε ταινίες spaghetti western της δεκαετίας του ’60, και ως «Dirty” Harry τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Ο Clint Eastwood έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 50 ταινίες κάνοντας το όνομα του ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στον κινημετογράφο και όχι μόνο. Παρόλη την επιτυχία του, η επιλογή του στα αυτοκίνητα φαίνεται να έχει γίνει με κριτήριο την πρακτικότητα. Το αμερικάνικο GMC Typhoon που έχει στην κατοχή του είναι ένα αυτοκίνητο τύπου SUV μοντέλο..1992! 

6. Daniel Radcliffe – Fiat Punto


Μπορεί το όνομα Daniel Radcliffe να μην μας λέει πολλά με την πρώτη ματιά, αλλά όλοι μας έχουμε ακούσει για τον ήρωα Harry Potter που έχει ενσαρκώσει πολλάκις στη μεγάλη οθόνη. Ο Daniel Radcliffe μετά την τεράστια επιτυχία του στο ρόλο του Harry Potter συμμετείχε και σε αρκετές άλλες ταινίες. Ένα χαρακτηριστικό του βρετανού ηθοποιού είναι ότι έγινε εκατομυριούχος αρκετά πριν γίνει 18 χρονών. Όταν λοιπόν έγινε 18, αποφάσισε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Όχι δεν ήταν Aston Martin ούτε Porsche ή Ferrari αλλά ένα..Fiat Punto τρίτης γενιάς που μπορεί να αποκτήσει κανείς με..10-15000 ευρώ! 

5. Mel Gibson – Toyota Cressida 


Ο Mel Gibson ηθοποιός και παραγωγός, έχει συμμετάσχει σε ένα σύνολο από πετυχημένες ταινίες όπως οι «Mad Max», η σειρά «Lethal Weapon» και «Braveheart». Η επιτυχία του αυτή του απέφερε εκατομύρια δολάρια και φυσικά τη δυνατότητα να αποκτήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιθυμεί. Όταν όμως οι παπαράτσι τον φωτογράφισαν να οδηγάει ένα ταπεινό Toyota Cressida τουλάχιστον ..25ετίας, πολλοί αναρωτήθηκαν αν του συναίβει κάτι. Στην Αμερική το αυτοκίνητο ως μεταχειρισμένο μπορεί να αγοραστεί με αντίτιμο μερικών εκατοντάδων ευρώ! 

4. Jennifer Lawrence – Volkswagen Eos


Την πετυχημένη ηθοποιό Jennifer Lawrence την έχουμε γνωρίσει σε μια σειρά από ταινίες όπως «X-Men», «The Hunger Games», «Silver Linings Playbook». Με τόσες ταινίες στο ενεργητικό της η Jennifer Lawrence απολαμβάνει μια φανταχτερή καριέρα αλλά και κάπου 40 εκατομύρια δολάρια ετήσια έσοδα. Παρόλα αυτά για προσωπικό της αυτοκίνητο προτίμησε ένα Volkswagen Eos το οποίο μπορούσε να το αγοράσει κανείς καινούργιο με 28000 αλλα και μεταχειρισμένο με τιμές που αρχίζουν από..7000 ευρώ! 

3. Ingvar Kamprad Volvo 240 GL


Το όνομα του σίγουρα δεν σας λέει κάτι, το όνομα ΙΚΕΑ όμως σίγουρα! Ο Ingvar Kamprad είναι ο άνθρωπος που ίδρυσε τη διεθνή αλυσίδα καταστημάτων που πουλούν χιλιάδες ξεχωριστών επίπλων παγκοσμίως. Ο . Ingvar Kamprad παρόλα τα εκατομύρια δολαρίων που έχει περιουσία, οδηγάει ένα Volvo 240 GL που το αγόρασε το..1991! 

2. Cameron Diaz Toyota Prius


 Η Cameron Diaz είναι ακόμη μια χολυγουντιανή ηθοποιός που θα συναντήσουμε σε ένα πλήθος από ρομαντικές κομεντί της δεκαετίας του '90 και του '00 αλλά και στο remake της γνωστής σειράς "οι Άγγελοι του Τσάρλυ" στη μεγάλη οθόνη. Την Cameron Diaz τη συναντάμε στις λίστες με τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς. Παρόλα αυτά ο φακός τη συνέλαβε πολλές φορές να οδηγάει ένα..Toyota Prius δεύτερης γενιάς που μπορεί να το βρεί κανείς σήμερα ως μεταχειρισμένο με 6-7000 ευρώ! 

 1. Παππας Φρανκίσκος – Renault 4


Ο πάππας Φραγκίσκος από τότε που έχει αναλάβει "καθήκοντα" στο Βατικανό το 2013, δεν έχει πάψει να εκπλήσει τους πάντες με τις πράξεις του. Τηλεφωνεί αυθόρμητα σε πιστούς και μεριμνεί για τους φτωχούς και άπορους και έχει άμεση επαφή με τους πιστούς. Για να δείξει την ταπεινότητα του, αποδέχθηκε ως δώρο ένα μεταχειρισμένο Renault 4 30ετίας με 300.000 χλμ στο οδόμετρο από έναν ιερέα. Το αυτοκίνητο το οδήγησε αμέσως με μεγάλη άνεση στους στενούς δρόμους του Βατικανού. Ανατρεπτικός ο σημερινός πάππας, είχε αρνηθεί να χρησιμοποιήσει το παλιότερο παππικό αυτοκίνητο, μια άσπρη θωρακισμένη Mercedes
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...