24 Ιουν 2016

Η Kia κατάφερε ό,τι δεν μπόρεσαν οι άλλοι κατασκευαστές τα τελευταία 27 χρόνια

Η Kia είναι η πρώτη εταιρία που σπάζει την παράδοση 27 ετών της κυριαρχίας κατασκευαστών κύρους στην έρευνα αξιοπιστίας της JD Power και παίρνει την πρωτιά στην αμερικάνικη έρευνα!

Μπορεί η αρχική μελέτη ποιότητας της JD Power (initial quality study - IQS) να μην είναι η πιο γνωστή έρευνα για την ποιότητα και της αξιοπιστία των κατασκευαστών, αυτό όμως δεν μπορεί να ανατρέψει το μεγάλο νέο ότι η Kia είναι μετά από σχεδόν τρείς δεκαετίες ο πρώτος μη premium κατασκευαστής αυτοκινήτων που κατακτά την πρώτη θέση στην έρευνα αυτή!
Αναλυτικότερα στην έρευνα αυτή η Kia κατατά την πρωτιά αφήνοντας την Porsche στη δεύτερη θέση, την αδερφή εταιρία Hyundai στην τρίτη, την Toyota στην τέταρτη και την BMW στην πέμπτη!
Στο παρακάτω γράφημα φαίνονται τα πλήρη αποτελέσματα της έρευνας αυτής: 

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε στο δικό μας carblogger.gr, όπως επισημαίνει και το αμερικάνικο AutoBlog ότι η αρχική μελέτη της JD Power εκτός από μηχανικά προβλήματα λαμβάνει υπ' όψη της και προβλήματα υποκειμενικής φύσεως που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων όπως η δυσκολία χρήσης του ραδιοφώνου ή η αδυναμία σύνδεσης μιας συσκευής bluetooth. Το γεγονός αυτό ομως σε καμιά περίπτωση δεν μειώνει την νίκη που κατάφερε η Kia εκτός έδρας σε μια πολύ δύσκολη αγορά όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών!

Συγχαρητήρια την Kia!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...