8 Δεκ 2016

Πολύ προσιτά μεταχειρισμενα αυτοκινητα που σε κάνουν να δείχνεις..πλούσιος!

Λιγο πολυ μεταξυ μας ολοι εχουμε χαρακτηριστικο της φυλής μας να "πουλαμε μουρη", με αλλα λογια να κανουμε εφε, να δειχνουμε παραπανω απο αυτο που ειμαστε. Αυτο ισχυει ταμαλα και για το αυτοκινητο μας, μονο που ελαχιστοι γνωριζουν ότι στις μερες μας δεν ειναι καθολου δυσκολο να το κανουμε. Στο αρθρο μας αυτο στο carblogger.gr σας προτεινουμε πεντε πολυ προσιτα μεταχειρισμενα αυτοκινητα τα οποια ωστοσο δειχνουν το αντιθετο!



Audi A6 (1997-04)



Το Α6 ανοιξε το δρομο με το σχημα του για τον ερχομο του εκπληκτικου ΤΤ. Εντυπωσιακο και παραλληλα.μοντερνο, κρυβει εντεχνα τα 20 περιπου χρονια που εχουν περασει απο το σχεδιασμο του καθως ακομη και σημερα δανειζει στοιχεια στα σημερινα μοντελα της εταιριας. Παραλληλα το εσωτερικο του, εχει την κλασσικη γερμανικη ποιοτητα που εχει κανει τα μοντελα της φιρμας να ξεχωριζουν. Αν στα προηγουμενα προσθεσει κανεις τον κινητηρα πασπαρτου των 1,8 λιτρων turbo που δεν πληρωνει τα παρανοικα τελη των διλιτρων και την τιμη του που αρχιζει απο τα 3500 ευρω περιπου, εχει ενα απιστευτο πουλ μουρ πακετο!

Audi TT Mk1 (1998-06)


Οτι γράψαμε και για το A6 ισχύει σε υπερθετικό βαθμό και για το ΤΤ. 'Ενα αυτοκίνητο που παρόλο που μετράει 20 και πλέον χρόνια από τη στιγμή που λανσαρίστηκε, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να τραβάει τα βλέμματα καθώς εκτός από το γεγονός ότι δείχνει ακόμη και σήμερα μοντέρνο, θυμίζει και Porsche 911! Δικό σας ως μεταχειρισμένο με τιμές που αρχίζουν από 3500-4000 ευρώ περίπου

BMW Z3 (1995-02)



H Z3 ήταν το πρώτο σύγχρονο προσιτό roadster της BMW. Το αυτοκίνητο δείχνει και είναι premium χωρίς να μαρτυράει σχεδιαστικά την ηλικία του. Λόγω ανοιχτού αμαξώματος δείχνει cool και καθόλου φθηνιάρικο. Δικό σας ως μεταχειρισμένο από τιμές που αρχίζουν από 3500 ευρώ περίπου

Chrysler Stratus / Sebring (1996-00)



Το Stratus και η cabrio εκδοχη του που ακουει στο ονομα Sebring διαθετουν μπολικη αμερικανικη αισθητικη που χωρις να ειναι κραυγαλεα τα κανουν να ξεχωριζουν απο τον σωρο! Ποσο περισσοτερο που ακολουθουν τη φιλοσοφια big is beautiful και size does matter! Μονο που μεταξυ μας οι τιμες τους αρχιζουν απο 1000-1500 ευρω!

Mazda RX-8 (2003-12)


Εχουμε γραψει ουκ ολιγες φορες για το RX-8 εκθειαζοντας τοσο αισθητικη, επιδοσεις και οδικα χαρακτηριστικα, οσο και τη value for money τιμη του ως μεταχειρισμενο. Οποιος θελει ασθητικη και επιδοσεις εφαμιλες Porsche με τεκμηριο και τελη  1300 κ.εκ , και τιμη που αρχιζει απο 3500-4000 ευρω, μη διστασει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mazda RX-8: Μια πολυ δελεαστικη προταση που θελει προσοχη!

MG MGF (1996-03)


Το MGF ειναι ισως το τελευταιο γνησιο παιδι των βρεττανικων roadsters εχοντας το στυλ και κουβαλωνυας την παραδοση των αγγλικων αυτοκινητων στην αρχοντια και την αισθητικη. Ωστοσο, η MG εχει σβησει απο την Ελλαδα κατι που κανει τις τιμες του MGF να ξεκινουν απο πολυ χαμηλα, περιπου απο τα 2000 ευρω.

Lancia Thesis (2002-09)


Βλεποντας την Thesis ενας με ελαχιστες γνωσεις στα αυτοκινητα χαλαρα πιστευει οτι ειναι καποιου υπουργου ή στη χειροτερη περιπτωση βουλευτη. Ξεχωριστη ρετρο αισθητικη και παραπομπη σχεδιαστικα σε παλιοτερα και δοξασμενα μοντελα της οστορικης ιταλικης φιρμας, η Thesis ψαρωνει (σχεδον) τους παντες.. Οι αναγνωστες ωστοσο του carblogger.gr γνωριζουν πολυ καλα οτι οι τιμες της αρχιζουν απο 4000 ευρω περιπου!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...