15 Ιαν 2012

Αξιοπιστία αυτοκινήτων - Στατιστική βλαβών του οργανισμού Dekra (2012)



O οργανισμός DEKRA εκδίδει την ετήσια έκθεσή του για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ακριβείς αξιολογήσεις σε οκτώ κατηγορίες οχημάτων και τρεις χιλιομετρικές καλύψεις. Η έκθεση βασίζεται σε στοιχεία από 15 εκατομμύρια ελέγχους σε 230 διαφορετικά μοντέλα. Εξετάζει μόνο τις συνηθισμένες βλάβες που παρατηρούνται στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όπως σκουριά του συστήματος εξαγωγής και τζόγοι στην ανάρτηση, ώστε να γίνεται μία ακριβής εκτίμηση της μακροβιότητας και αντοχής τους. Βλάβες που σχετίζονται κυρίως με το service όπως π.χ. φυσιολογική φθορά ελαστικών και μάκτρων καθαριστήρων, δεν λαμβάνονται υπόψη.
Ο DEKRA είναι ένας έγκυρος οργανισμός με κορυφαία τεχνογνωσία στους τομείς ασφάλειας, ποιότητας και περιβάλλοντος. Η εταιρία απασχολεί 24.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.
Στην έκθεση που εξέδωσε το έτος 2012, τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα ανά κατηγορία για διανυθέντα χιλιόμετρα από 0 εως 50000 είναι τα παρακάτω:


Μινι και σούπερμίνι: Ford Fiesta

Μικρομεσαία: Opel Astra



Μεσαία: Opel Insignia



Πολυτελή: Mercedes E Class



Σπορ: Mazda MX5



SUV: Ford Kuga



Van: VW Golf Plus



Φορτηγάκια: VW Crafter


Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα με τα αποτελέσματα του οργανισμού Dekra για το έτος 2012 και να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις σχετικές στατιστικές βλαβών του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...