10 Οκτ 2016

Νέα επαναστατική εφεύρεση από την Ιταλία υπόσχεται 70% χαμηλότερη κατανάλωση!

Ένα επαναστατικό σύστημα εφήυραν δυο Ιταλοί επιχειρηματίες από τη Βαρέζε. Το σύστημα τους το ονομάζουν "New Global Traction" και με την εφαρμογή του υπόσχεται δραστική μείωση της κατανάλωσης και των εκπεμπόμενων ρύπων!


Η ιδέα πίσω από αυτό το πρωτότυπο σύστημα που οι εφευρέτες του το ονόμασαν "New Global Traction", είναι ότι η κινητήρια δύναμη δεν εφαρμόζεται στο κέντρο του τροχού,  αλλά περιφερειακά. Η αρχή λειτουργίας του συστήματος αυτού που παρουσιάζουμε στο carblogger.gr, μοιάζει πολύ με αυτή του  πεντάλ του ποδηλάτου.
 «Το μυστικό είναι καθαρή φυσική - εξηγούν οι εφευρέτες Leonardo Grieco και Mauro Raccanello: Για να γυρίσετε μια ρόδα η απαραίτητη δύναμη είναι πολύ μεγαλύτερη όταν δρα στο κέντρο της  από ό, τι στην περιφέρεια όπως κάναμε εμείς"

 
Μπορεί να ακούγονται ουτοπία αυτά που υπόσχεται, ωστόσο στις δοκιμές που έχουν γίνει επαληθεύτηκαν τα θετικά αποτελέσματά του (50-70%) στην οικονομία καυσίμου και στη μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων!
Ένας από τους επενδυτές του προγράμματος τονίζει ότι το σύστημα μπορεί να εφρμοστεί χωρίς να αλλάξει η γραμμή συναρμολόγησης των αυτοκινήτων.
Μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και την εκβιομηχάνιση του. Ειδικότερα υπάρχει φήμη ότι ένας γερμανικός γίγαντας (εύκολο μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με το όνομα του) έχει εκφράσει σαφώς το ενδιαφέρον της παραγωγής του εν λόγω συστήματος και να το αναπτύξει περαιτέρω.
Δείτε το παρακάτω video όπου περιγράφεται η είδηση στην ιταλική τηλεόραση





Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...