22 Ιουν 2019

Renault 19 με..2,000,000 χλμ:¨Το αυτοκίνητο με τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχουμε καταγράψει!

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες του carblogger.gr, τηρούμε μια βάση δεδομένων όπου καταγράφουμε αναφορές αξιοπιστίας είτε από φίλους, είτε από πηγές που βρίσκουμε στο διαδίκτυο. Ποτέ όμως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα βρίσκαμε αυτοκίνητο με τόσο μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων με τον ίδιο κινητήρα! Ιδού λοιπόν ο νικητής στο carblogger.gr: Ένα Renault 19 του 1990!

"Λαυράκι" έβγαλε η κουβέντα που είχαμε με έναν φίλο μας όταν συζητούσαμε για την αξιοπιστία των παλιών αυτοκινήτων. Τότε μας ανέφερε ότι ο πατέρας του έχει στην κατοχή του ένα Renault 19 το οποίο έχει διανύσει.. τουλάχιστον 2,000,000 χιλιόμετρα! Οι ευκαιρίες αυτές δεν χάνονται, στο carblogger.gr οπότε ζητήσαμε να συζητήσουμε τηλεφωνικά με τον πατέρα του φίλου μας! 
Στη κουβέντα μας, μας επιβεβαίωσε ότι το κοντέρ του αυτοκινήτου έχει γυρίσει 2 ή 3(!!!!) φορές, οπότε μιλάμε για τουλάχιστον 2 εκατομύρια χιλιόμετρα! Μας διαβεβαίωσε επίσης ότι τα χιλιόμετρα αυτά έγιναν με τον ίδιο κινητήρα(!!!!!) χωρίς κάποια σημαντική επισκευή του!
Το αυτοκίνητο χρειάστηκε λοιπόν μόνο αναλώσιμα..Φυσικά όπως μας λέει ο κ. Γιάννης, έχει πέσει πολύ η απόδοση της μηχανής και καίει λάδια πλέον, κάτι απόλυτα λογικό μετά από τόσο μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων.
Φυσικά ο πατέρας του φίλου μας μας είπε ότι ήταν τυπικός με τη συντήρηση του αυτοκινήτου του, κάτι που φυσικά συντέλεσε και στη μακοζωία του.
Μας είπε επίσης ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των χιλιομέτρων αυτών έχει γίνει εκτός πόλης, κάτι που δείχνει ότι τα χιλιόμετρα αυτά δεν ήταν τόσο επιβαρυντικά για το αυτοκίνητο, όπως αυτά που γίνονται εντός πόλης. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε μειώνει την αξιομνημόνευτη αξιοπιστία του αυτοκινήτου!

Η ιστορία του πατέρα του φίλου μας, έρχεται να επιβεβαιώσει τις πολύ καλές αναφορές που έχουμε για την αντοχή στο χρόνο του Renault 19, ενός αυτοκινήτου ορόσημου για την Renault, καθώς κατάφερε να τη σώσει από τη χρεωκοπία και να γεμίσει ξανά τα ταμεία της!

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τις έρευνες αξιοπιστίας μας στο carblogger.gr; Τότε επισκεφθείτε τα παρακάτω άρθρα:

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...